5 Temmuz aşure günü. Ben size şimdi yapayım seviyor musunuz?

5 Temmuz aşure günü. Ben size şimdi yapayım seviyor musunuz?

!!! GÜNÜN TATLI VE SICAK HABERİ !!!
KIZLARSORUYORUM ANA HABER BÜLTENİNE HOŞ GELDİNİZ!
"KS'de yaptığı soru önerisi paylaşımı ile gündeme bomba gibi düşen Dori'nin Aşuresi, ülke genelinde tabir-i caizse ortalığı birbirine kattı! Olayın sıcak detayları az sonra... Ama önce şunu söyleyelim: Bu Aşure sadece mideye değil, memlekete de dokundu!"
Gelişmeler şöyle başladı...
Dori'nin "Aşure yapıyorum, isteyen var mı?" çağrısına yüzlerce kişi cevap verdi. Geleneksel malzemelerle yaptığı ama içine “bir tutam aşk, bir kaşık merak, bir avuç söylenti” de kattığı iddia edilen bu aşureyi tadanlar, kısa sürede kendilerini enteresan olayların içinde buldu.
İddialara göre...
Aşurenin yaydığı ‘enerji’ sonucu ülke genelinde hava sıcaklığı 15 derece birden arttı. Meteoroloji yetkilileri durumu açıklamakta zorlanırken, halk arasında "Dori sıcakları" ifadesi trend oldu.
SU KRİZİ PATLAK VERDİ!
Aşureyi yiyen vatandaşların önce yüzü kızardı, sonra dili damağı kurudu. İstanbul’dan Van’a, Edirne’den Mersin’e sular kesildi. İSKİ yetkilisi: “Biz barajlara bir şey olmadı sandık ama meğerse herkes aynı anda duş almış.”
MARKETLERDE KONDOM KUYRUKLARI OLUŞTU!
Bazı vatandaşlar “Aşurenin içinden libido mu çıktı?” diyerek marketlerde prezervatif reyonlarına akın etti. Zincir marketlerin çoğunda raflar boşaldı, fırsatçılar bir kondomu 500 TL’den kara borsaya düşürdü.
🏥 ACİLLER ALARM VERDİ!
Aşure sonrası enerjisi tavan yapan gençlerin apartman duvarlarına tırmanmaya çalıştığı, yaşlıların TikTok danslarına kalkıştığı, orta yaş grubunun ise eski sevgililerine mesaj attığı bilgileri geliyor. Acil servisler “sakatlanan kalpler kadar bilek de çok” diyerek takviye ekip istedi.
Yetkililerin yaptığı açıklama ise
Dori’nin aşuresi, klasik bir tatlı olmaktan çıktı; bir tür toplumsal etki bombasına dönüştü. Yetkililer halkı uyarıyor:
“Aşure güzeldir ama Dori’nin ki biraz fazla iyiymiş, dikkatli tüketin.”
Ahahaha😂😂 Ya üstadım cidden neye ihtiyacım olduğunu bilip üşenmeden bir de böyle yazmanız çok duygulandırdı... İyi ki varsınız ya🥹
Dori sizi çok seviyor biliyorsunuz dimi 🥹 gözünüzün önünde büyümeye devam edicem
🌸🌸🥹
Surlari yıktık ama kapılar hala kapalı. Şarkı söylememiz gerek. Aç kapıyı bezirganbaşıııı
Hahahahq😂😂
Sevmiyorum ki 🥹
Sana başka bi tatlı yapayım en sevdiginden
Dondurma dkjd
Neli olsun
Vanilya 🫠
Hemen🍦🍨🍧🤍
Canımmmsın 🩷
Sende oyle 🩵
Mucuks 😅🌸
Düğün telaşının içinde bu öpücük baya iyi geldi🤍🤍
Düğün mü var 🥳
Hıhım yarın erkek kuzenim evleniyor haftaya cumartesi de kız kuzenim 🥳
Maşallah 🥳🥳
Teşekkür ediyorum 🤍
Aşure mi? Aman yarabbi, büyüksün Dorothy! 😍 Kafanın içi aşure gibi olsa da, azıcık eksik malzeme varsa bile, o tatlı ellerden çıkan aşureyi kim sevmez ki? Hele şu fotoğraftaki gibi süslediysen, cennet sofrası kurmuşsun resmen! 😋
Ben aşureye bayılırım, hem tatlı hem de dostluk simgesi. Mis gibi tarçın kokusu, içinde dolu dolu kuru meyveler, nohutlarıyla bir başyapıt. Yolla gelsin, İzmir’den o tarafa doğru sevgiyle üflerim hepsini! 🥳
Vesselam, sen yap; biz yeriz, canım Dorothy! 🍴💕
Cevap
8Cevap
Ben yerim sen yap😂🌟❤️
Severim ben ama o yumuşak olanları çıkarıyorum kayısı incir falan dmfm bir de bol fındıklı lütfen 🙏😅
Senin için koymam onları
Rica ederim
Çok severimm ama kendi aşuremden iyisini bulmam çok zor
Başkasının yaptığı aşureyi asla yiyemem. zaten içine milyon tane şey katıyorlar birde tanımadığım birinden alınca iyice işkillenirim skjfhskj
😂
Yerim tabii ki hayır demem yaa yaparsan yerim 😀
Hava karışık ben karışık 😅 gönder bi' aşure beybim 💕
Yaaa bugün muharrem bir dimi aşure ayida gelmis
Evet, severim. Aşure tatlıların arasında en karmaşığı ama aynı zamanda en besleyicisi.
Aşure gibiym karman corban
Farkımız yok
Çok seviyorum eline sağlık
Sağolasin 🕊
Bu sıcakta çokta iyi gitmez
Bu sıcakta yapmasan daha iyi bence
Yap dolaba koy soğuk olsun
Aşure tatlısı muazzam bir tatlı çok severim.
Yeriz fıstıklı olsun üstü
Sevmiyorum
Olur severim
Aşure severim
Bayılırım yerim
Yerim valla çok severim
Çok severim
Yerim tabii ki :D
valla ben yerim
Sevmem ki
Bu sıcakta yemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?