Yeme & İçme Türk kahvesinin yanına en çok neli likör yakışır? Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Bir kahvenin kırk yıl hatırı varsa, yanında sunulan likörün hangi aromada olmasını isterdiniz? Türk kahvesinin yanına en çok neli likör yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sorması ayıptır likör ne? 😅. Türk kahvesi en son yıllar önce içmişimdir.. 1 2 Yorumla Suvenir 1 yıl Alkol, şeker ve aromalarla yapılan tatlı bir içki. Eskiden özel günlerde, bayramlarda falan Türk kahvesinin yanına hep likör ikram ederlermiş Yorumla isabella181919 1 yıl Güzelmiş. 🤌 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nane likörü vermişlerdi bir kere hoşuma da gitmişti ilk onu içiyorsun ve ağzın ilk yudum kahveyle beraber mükemmel bir aroma oluyor 1 0 Yorumla
pomak3545 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Yazın likör gitmiyor ama kış olsaydı geyik kanı güzel oluyor 1 1 Yorumla pomak3545 1 yıl Denedin mi Jägermeister Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türk kahvesinin yanında su tercih ederim 😬😂 1 1 Yorumla 54srp 1 yıl @Felaketce1 özelden yazılmıyor mesaj kutusu kapalı Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beyaz çikolatalı mocha kahve likörü 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Likör değil de su ya da soda iyi gider 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Vişne ve nane likörünü yakıştırıyorum ben. 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vişne likörü desem? 😊 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Muz likörü favorimdir 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,3b cevap paylaştı. Likör değilde şerbet severim, nadirende baileys. 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 881 cevap paylaştı. Hiçbir likör yakışmaz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Soğuk su yok mu 1 1 Yorumla Suvenir 1 yıl Var elbette Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çikolata ya da lokum iyidir 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eti karam 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Likörsüz olmuyor mu 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Naneli likör 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sorması ayıptır likör ne? 😅. Türk kahvesi en son yıllar önce içmişimdir..
Alkol, şeker ve aromalarla yapılan tatlı bir içki. Eskiden özel günlerde, bayramlarda falan Türk kahvesinin yanına hep likör ikram ederlermiş
Güzelmiş. 🤌
Nane likörü vermişlerdi bir kere hoşuma da gitmişti ilk onu içiyorsun ve ağzın ilk yudum kahveyle beraber mükemmel bir aroma oluyor
Yazın likör gitmiyor ama kış olsaydı geyik kanı güzel oluyor
Denedin mi Jägermeister
Türk kahvesinin yanında su tercih ederim 😬😂
@Felaketce1 özelden yazılmıyor mesaj kutusu kapalı
Beyaz çikolatalı mocha kahve likörü
Likör değil de su ya da soda iyi gider
Vişne ve nane likörünü yakıştırıyorum ben.
Vişne likörü desem? 😊
Muz likörü favorimdir
Ben sütlü çikolata tercih ediyorum
Likör değilde şerbet severim, nadirende baileys.
Çilek likörü güzel olur
Hiçbir likör yakışmaz
Soğuk su yok mu
Var elbette
Çikolata ya da lokum iyidir
Eti karam
Likörsüz olmuyor mu
Naneli likör
Sigara
Günah değil mi likör içmek
Sosyetik falan mısın