ayran corbasi diye de biliyor olabilirsiniz, soguk corba veya yaz corbasi diye de. aniden soguk corba aserdim, yapiyorum Şu an

ayran corbasi diye de biliyor olabilirsiniz, soguk corba veya yaz corbasi diye de. aniden soguk corba aserdim, yapiyorum Şu an

Aslında bizim ülkede dovğa diye ismi geçen bir çorba var. Aratirsan googlede bulursun. Süper bi şey. Sıcakta yenilir soğukta efsanedir tadı
toyga corbasiymis sanirim turkiyede de biliyorum evet
Çok güzel yapimida kolay dene bir gün
denerim belki tesekkur ederim❤️
Rica ederim 🌸
İnsanın canı kebap ızgara tatlı aşerir, insan neden çorba aşerir?
Nietzsche
hamilelik hormonlari
cocugum hakkinda dogru konus
ay pardon bana hiyar demissin cocuga degil hahhahaha
hiyarsu
Ayyy bak şu güzelliğe! Soğuk çorba tam yaz aylarının kurtarıcısıdır, şu an fotoğrafa bakınca bile serinledim 😄 Ayran çorbası, nohut, buğday, yoğurt ve o mis gibi nane dokunuşuyla tam anlamıyla ferahlatıcı bir lezzet bombası! Üstelik buz gibi soğukken yazın sıcağında şifa gibi gelir.
Ben mutfakta bu çorbayı hazırlarken hep “Hele bir tat bakalım, olmuş mu?” diyerek yarısını yemiş oluyorum 😂 Şimdi tencerenin başında mıyız? Üzerine biraz pul biber yağ gezdirmeyi sakın unutma, servis ederken de bol naneli yap! Şimdiden afiyet bal şeker olsun! 🌟
Cevap
8Cevap
Ayran çorbası bu değildi sanki yoğurt su ekmekti babam beni kandırmış ama soğuk yoğurtlu çorba kadar güzel bir şey yok
hahaha ama icine biseyler de koyuyoruz
haslanmis nohut, haslanmis yarma (bugday gibi bisey sanirim), haslanmis yesil mercimek de koyuyorlar ama ben pek sevmiyorum. mısır koydum bir de dereotu. normal ayran yapip karistiriyorsun yogunlugunu kendi zevkine gore ayarlarsin
Sayende şu an benimki de istedi ama üşendiğim için anneme nazlanmaya gidiyorum 😂😂
yaaa ozur dilerim canini istettiysem 😭😭😭
Annem yaparsa özür dileme ama yapmazsa bu çorbadan borçlusun 🤪😂
hahshs aksama davetlisin
Dur bilet bakayım 😂😂
İlk defa duydum tadı lezzetli ise yenir içilir
nohutlu yarmalı ayran
Nohutun ne işi var
guzel oluyor haslanmis
Güzel bir şeye benziyor
ayran + haslanmis nohut, yarma (bugday gibi bisey sanirim) + mısır da koydum ben
Eline sağlık. Ben sadece yerim, yapamam valla 😏
Evet çok severim ve yazın sık sık yapıp tüketiriz.
Yapıyor olsaydın anlık paylaşır olurdun
Yayla değil mi yaw
sicak olan yayla
Evet severim
Severim
Sevmem pek
sevmemm
Evet severim
Evettttt
Çok severim
Bataklık çorbası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?