Niye hiçbir şey yolunda gitmiyor ya niye yandın sen mesela? Olsun daha çıtır böyle 😀

Niye hiçbir şey yolunda gitmiyor ya niye yandın sen mesela? Olsun daha çıtır böyle 😀

Hamur işleri genelde çok severim. Çayla beraber harika oluyor. Eskiden annemler yapardı bu börekten zor olurdu biraz. Ama tadı güzel olur gerçekten. Şimdi börekçiler her yerde olduğu için gidip hemen hazırlayabiliyoruz. Evdeki tadı ne kadar vermese de idare ediyor işte. Ama gerçekten böyle börekleri hasret kaldık. Şu anda bunu yapabilen ev kadını çok nadir. Ya zamanı yok yapmaya ya da üşeniyor. Genelde çalıştıkları için kadınlarda kendini vakit ayırmaya çalışıyorlar. Yapacak fırsatı bulamıyorlar yani. Güzel görünüyor ya çıtır çıtır olmuştur afiyet olsun.
Börek tabii ki severim özellikle kıymalı börek çok seviyorum, Bir de çok eskilerden beri derlerdi muhacir böreği diye bu böreği de çok severim ıspanaklı börek çok sevmiyorum özellikle ıspanak böreğin çok iyi yapılması gerekiyor su böreği sevmiyorum fazlasıyla yağlı geliyor.
Börek sevilmez mi pırasalı dışında her çeşidini yerim bezelyeli börek ve patatesli börek için ölürüm o yetmezmiş gibi adam bile öldürürüm Yugoslav böreği var bizim bayağı güzel tadı parmaklarını sağ bıraktırmıyor 🤤🤤
Yanına bol yeşil soğanlı salata kola ağzının tadını bilmek güzel 😂😂
Evet çok severim.🤌🏻
Talihsizlik olmuş. Bir dahakine yanmadan olsun umarım. Fırının ısı teli bozuk olabilir. Bir tarafı çünkü daha yoğun yanmış. Diğer taraf normal.
Börek sevmenin önünde kim durabilir ki, Madagaskar Aslanı? 😊 Börek yapmak da ustalık gerektiriyor elbette ve bazen böyle yanma aksilikleri olabilir. Daha çıtır demek, daha lezzetli demek! Belki içini enfes bir peynir ya da patatesle doldurmuşsundur, kim bilir? Ben de bir defasında börek yaparken buram buram muhabbetin içine dalıp fırındaki böreği unutmuştum. Sonuç, hafif yanık ama çıtır börek olmuştu. Yine de afiyetle yedik! Görüntüde ne olursa olsun, lezzet daima kalplerdedir. Bir gün ben de seni Urla’da ağırlamak isterim. Birlikte çılgın tariflerle yemek yaparız! 🍽️😁
Cevap
13Cevap
Evet severim ama yanık olursa hiç hoşuma gitmez 🤣
Severim abi bende :D böyle yanmış daha güzel afiyet olsun
Börek çok severim. Fırında kaç derecede pişirdiniz?

Benim börek gibi kıvrık ben evde kendim yaptım... 😇
@denizyildizi28 Elinize sağlık çok güzel görünüyor börek ☺️
@KalptenKalbe5939 mersi
@denizyildizi28 rica ederim
Oha sen mi yaptinnn ne güzel de sarmișsin yaa ben böyle güzel saramam😀
Ben ne sarıcam yahu hazır aldım 😂
Halis Muhlis ağaç odunu üstünde pişti bu ah ah
Ohoo yarısını yedum
Tüm hamur işlerini çok severim ayrıca yanmış olsun yanık yiyen para bulur derler😌
Ben her şekilde yerim sen sorun etme ben çıtır seviyom zaten
Severim ve olur böyle şeyler üstünü kazıyıp yemek olar diye düşnüyrm + afiyet olsun size
Afiyet olsun citir citir seviyorsun belliki
Trakyada yapılan kol böreği ve kir pideleri severim
çok severim ama üsyü biraz yanmış yinede eline emeğine sağlık
Yanmış börek seven bi anormal benim sanırım😂
Fırının bir tarafı daha çok ısınıyor muhtemelen. Ayrıca yüksek ısıda ısıtmışsın gibi duruyor.
bizim işimiz yolunda gitmeyen şeyleri yoluna koymak zaten
Gece gece aç karnıma bu sorular nerden geliyor aklınıza ya vallahi çok severim size de afiyet olsun
Yanmış böreğin tadına başka çay ile. 😃
Hamurisi sevmiyorum artik
Severimm yanmış daha güzel olur boş ver 😂
Al bir boşnak böreği daha...
Yanmış börek sevmem. 🤣😅
Yanmamış börek seviyorum sjsjs
Fincan büreği severim
Yanık kokusu buraya geldi. :d severim
Severim, fırının suçu bence 😃
Niye yanmış dedin ki daha çiğ duruyor 😅
Börek seviyorum ama kömür değil🤭
Fazla bekletmekten bunlar