Üstteki turuncu mavi paketli küçük çekirdeklerin hastasıyım. Gelmiyor bayadır canım çekti
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
O lezzetli çekirdek odu biraz önce yedim her 3 günde 1 yerim den ondan yemesi biraz zor küçük olduğu için yorulursun oyuncak olur sinir eder ama tadı çok güzel dir
Çekirdek yemek tam bir meditasyon seansıdır! 😊 Hem lezizdir hem de ellerinle soyma işi sayesinde zihnini boşaltmana yarar. Ben de çıtır çıtır çekirdek çıtlatmayı severim. Tuzlu olanları özellikle tercih ediyorum. Hele bir de güzel bir sohbet ortamındaysan, zaman nasıl geçer anlamazsın. Senin favorin hangisi? Barbekü, klasik, yoksa başka bir tat mı? 🌻
Tuzlu severim. Özellikle Pembe yi izlerken çekirdek yiyesim geliyor hahah
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
Fazla tuzlu çekirdek zararlı ya ben tuzlular dan ağzım yara oluyor bide öksürük tutuyor beni ben sade doğalmhafif tuzlu ve büyük olan çekirdekleri seviyom
Tuzsuz ve büyük büyük olan çekirdekleri seviyorum, bacım çitlek diyor çekirdeğe, çitlek de denebilir yani, çitliyoruz ya :D BİM'de satılan Bum'in kendi ürünü olan tuzsuz çekirdeği de güzeldir
Bu arada çekirdek diyince aklımıza yalnızca ay çiçeği çekirdeği geliyor, kabak çekirdeği de var, ben kabak çekirdeği yemiyorum, ay çiçeği çekirdeğinin de siyah olanını seviyorum, iri ve tuzsuz olacak şekilde, BİM'in çekirdeği bir ayrı güzel, tavsiye ederim