Bu sefer cidden ayvayi yedim?

3 tane cok yakin arkadasim var. 1'i kiz digerleri erkek ve ucunu de cok seviyorum. Erkeklerden bir tanesiyle daha bugun yakin arkadasligimizi ilan ettik. Benden baska arkadasi var ama hicbirine guvenmiyor. Daha bugun ilan ettigimiz icin de diger iki arkadasim bilmiyor yakin arkadas oldugumuzu. Diger erkek yakin arkadasim da onunla arkadas oldugundan yanimiza gelir biz takilirken tabii ki ama istemiyor. Yalniz takilmak istiyormus. Diger kiz olan arkadasim da onlari taniyor ve yanimiza gelir yani ve mesela ben erkek olan o arkadasimla takilacagim icin ona da ben onunla takilacagim falan diyemem yani bilmiyorum cok caresizim. Hepsinin yaninda da ayni anda olamam, iki tanesinin zaten takilacak insanlari yok. Ozellikle de kiz olanin. Baskalariyla arkadas yapmaya calissam da hep yalniz kalmak icin cabaliyor sanki. Oyle olunca da hep beni yaninda istiyor. Erkeklerden biriyle de daha yeni yeni yakin arkadas oluyoruz benimle dost olmayi o teklif etti ben de istiyordum zaten tamam dedim ama simdi dusununce de boyle olacak gibi ne yapmaliyim?

Bu sefer cidden ayvayi yedim?