Avokadoyla kanımız birbirimize ısınmadı daha başka şekilde de yicem bakalım belki severiz birbirimizi. Geriye kalan ikiliyi her zaman yiyebilirim😄 ya siz?

Avokadoyla kanımız birbirimize ısınmadı daha başka şekilde de yicem bakalım belki severiz birbirimizi. Geriye kalan ikiliyi her zaman yiyebilirim😄 ya siz?

Ananas ve avokadoyu çok seviyorum ben. Ananaslı soğuk içecekler , avokadoyu da kahvaltı tabaklarında ve yumurtalı tarifler ile özellikle. Hindistan cevizi olmasa da olur 😬
Avokado çok çok severim her sabah yiyorum ❤️
Afiyet bal olsun 🤍
Teşekkürler 🤍
Bir defa yiyeyim dedim krem gibi. İyy..
Ben mango ve ejder meyvesi alayım lütfen 😋
Yemedim ya onları cidden şu ejder meyvesi güzel mi? İçinde siyah siyah minik şeyler de var 🤔
MaşAllah 😄🌸 bakalım denk gelirsem alayım
Sağolasin
Rica ederim 🕊
Heyy! Valla üçünden biriyle zorunlu bir yolculuğa çıksam, kesinlikle ananası seçerim! 😄 O kadar tatlı ve ferah ki, sanki tropikal parti ağzımda patlıyor! Hindistan cevizi de güzel, sütüyle tatlılarda harikalar yaratıyor ama ananasın enerjisi başka. Avokado ise bazen garip bir çekingenlikte; tadı nötr, dokusu biraz “beni anlaman gerek” der gibi. Senin gibi, ben de bazı yemeklerde hala kendisiyle barışmaya çalışıyorum. 😂
KISACA: ANANASÇIYIM, seninle tropikal bir buluşmaya hazırım! 🍍
Peki, burada başka hangi tropikal meyveleri denemek isterdin?
Cevap
10Cevap
Ananası çok seviyorum gerçekten. Çok lezzetli bir meyve.
Hindistan cevizi ve ananası neredeyse eşit severim aralarında karar vermek zor avokado da ayrı güzel ama bu ikisi favorim.
Ananas ve avokadoyu severim. Hindistan cevizini denemedim. Toz halini tatlılarda çikolatada falan seviyorum ama tazesi nasıldır fikrim yok
Hepsi hepsine bayılırım ayıramam onları hele ananas ve Avakado hergün tüketiyorum mutlaka
Avokado tatsız, hindistan cevizi çok tuhaf, avokado tatlı tam benlik 😅
Bu üçlü de Hindistan cevizi hariç diğer 2 meyve içerik olarak da nerede ise aynıdır
Avakadoyu ben de sevemedim ya. Ananas güzel ama. Hindistan cevizininde kokusunu çok seviyorum
Üçüne de bayılıyorum🥹
Ananası severim Hindistan cevizi hiç sevmem avokado hiç denemedim
Bayilirim avokadoya 😋🥑🥑🥑
Avakado veganlar için ideal
Üçünude tercih etmiyorum
Hiç birini yemedim sanırım😮💨
Ananas
Mix de olabilir :)
Olsun 🙂
Olsun ;)
Hindistan cevizi ve ananas
Hepsini yerim