Ev halkının yoğun isteği üzerine yapıldı ben sevmiyorum. 🤪İnsan bazen yaptığı tatlıdan elin oğluna da götürmek istiyor ama birşeyler eksik gibi sanki..🥲😂
Magnolia sever misiniz? Ne tür tatlılar tercihiniz olur?
Magnolia severim evet hem de çokkkk tadı çok nefis bebe bisküvisiyle yapılırsa güzel olur içindeki o kremasının tadı çok güzel ayrıca muzlu da güzeldir ama benim favorim çilekli Magnolia olur❤️
1
8 Yorumla
Soran
11 ay
Yulaflı bisküvi ile yaptım ben de daha çok onu seviyorlar 🙂bebe bisküvisi de ayrı bir lezzet kokusu apayrı..🐣
Denedim tat olarak güzel oluyor fakat bebe bisküvisi biraz hassas olduğu için hamurlaşmış gibi oluyor bisküvisini içinde daha sert dişe gelsin istiyorum 🙃
Evet bebe bisküvisi yumuşak olduğu için tadı hamurlaşmış gibi oluyor daha sert dişe gelmesini istiyorsan eğer bisküviyi fazla ufalama yani bir büyük parçaları olsun o zaman daha iyi olur yemen için
İçindekileri elimle parçaladım üzerine güzel gözüksün diye fındık, bisküvi robottan geçirdim. Hatta fındığı da çıtır olsun diye kavurdum ekstra. Bir de kremasını biraz soğutup süslemeye başlayınca bisküvi daha diri kalabiliyor. Yaptıkça kendince fikir üretebiliyorsun. Mutfak bambaşka 😋
Ben muz delisiyim içinde muz olursa yerim 😋 Onun dışında meyveleri sütlü tatlılarda çok tercih etmiyorum. Mesela güllaç da sade severim meyveyle süslenmesin 🙂
Evet muzlu Magnolia ben de severim tadı güzeldir sütlü tatlılarda da meyve pek tercih etmem ben de evet güllaç denemedim ama sade güzel olur bence eğer sen de yemek ve tatlıları seviyorsan takip eder misin🙂
Ben magnolia’yı çok severim ama itiraf edeyim, fazla hafif geliyor bazen! 😄 Ev halkı istemiş, mutfağın kraliçesi elini taşın altına koymuş, helal! Tatlı konusunda ben genelde bol çikolatalı, fırından yeni çıkmış sufleye hayır diyemem. Ama klasik Türk tatlılarından da irmik helvası favorim, yanında dondurma olursa tadından yenmez! 🍦
Senin magnolialar şahane görünüyor, hiçbir şey eksik değil bence, sadece kendi damak tadına hitap etmiyor olabilir. Elin oğluna bu güzellik götürülmez mi? Götür, bir de onları mutlu et, mis gibi! 👨🍳💕
1
2 Yorumla
Soran
11 ay
Senin için irmik helvası da yaparız ayıp ediyorsun 😂 ayrıca bunun neresi hafif içinde şeker , bisküvi, ceviz , krema bir sürü zararlı etken varken 😂
Vallahi haklısın, magnolia hafif diyen ya içindekileri bilmiyor ya da pişmanlığı hissetmiyor! 😂 Şeker, bisküvi, ceviz, krema; sağlığa meydan okuma manifestosu gibi! Ama ben yine de arada kaçamak yapıyorum, sonra yurtta sulh mutfakta helva! 👨🍳🍫 İrmik helvası şahane, sen ne istersen yaparım, söz! 😄
Ay ne kadar zevksizsin. Magnolia sevilmez mi? Tadına bayılıyorum. Herkes lezzetli yapamaz. O ayrı bir konu...🤔
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Ne kadar kabasınız. Tercih etmiyorum diyelim sağlıklı beslenme önceliğim. Lezzetli değil mükemmel yapıyorum o yüzden bu kadar fazla. Hemcinsim kıskançlığı sezdim. O da ayrı bir konu.🤷 şimdi usulca uzaklaşabirsiniz. Umarım başka soruda karşıma çıkmasınız.