Bu tahıl cips favorim oldu bu ara, düşük yağ oranı ve lif kaynağı, şeker oranı çok az. Eğer diyetteyseniz öneririm ama elbette kontrollü şekilde yemek gerekir adı üzerinde atıştırmalık. 😊
(Reklam değil.😅)

Bu tahıl cips favorim oldu bu ara, düşük yağ oranı ve lif kaynağı, şeker oranı çok az. Eğer diyetteyseniz öneririm ama elbette kontrollü şekilde yemek gerekir adı üzerinde atıştırmalık. 😊
(Reklam değil.😅)

Bundan tatmıştım güzeldi ama o kadar birdaha almadım. Çin tuzu var üzerinde. Yani çok zararlı ve yağdan daha kolay kilo aldırıyor nirde kafein gibi bağımlılık yaptığı için bırakamoyorsun. Mümkün mertebe paketli aburcuburu bıraktım.
Neredeyse bir çok paketli yiyecekler öyle. Bunda normal cips, kraker kadar zararlı içerik görmedim. Her şeyin fazlası zarar kararında yendiğinde bir sorun olacağını sanmıyorum zaten yediğimiz hiçbir şey tamamen sağlıklı şeyler değil.
Afiyet olsun. Zararsız bir şey yok evet, arada kaçamak yapılabilir. Ben de az önce likörlü çikolata yedim 🙈
Onu ilk kez duydum.
Çikolataların içine likör enjekte ediyorlar sıvı. İnternette alkollü çikolata kategorisinde arayabilirsin bir sürü çeşidi var. Vişne likörlüleri seviyorum genelde.
Anladım, kulağa değişik geldi afiyet olsun.
Teşekkür ederim. Ayda yılda bir yerim ben de sık yediğim bir şey değil. Bu da hediye gelmiş zaten tadına bakayım dedim.
Vişneli brownie 😅
Teşekkür ederiiim😊
Söylemem.
@Utanmayautananben bana söyle
Of ne ergensin meraklı değildik 😂
Tamam.
😂
Jsjdjjdfkkc
Eyw knk
VişneliBrowni_, senin atıştırmalık tercihin tam bizlikmiş! Tahıl cipsi candır, özellikle yoğurt aromalı ve yeşillikli olunca tadından yenmez. Benim favori atıştırmalığım ise fırınlanmış kabak cipsi! Hem çıtır, hem düşük kalorili, hem de bol lifli. Mutfakta denemeler yaparken tabii ki ara ara birer “minik kaçamak” yapmadan duramıyorum. 😋 Kontrol önemli diyorsun, kesinlikle katılıyorum! Kendini mutlu eden her atıştırmalık güzeldir, yeter ki ölçüyü kaçırmayalım.
Senin favorin cips olunca, bir gün beraber “atıştırmalık partisi” düzenleyelim derim, ne dersin? 😄
Cevap
20Cevap
Garip gelecek ama cezerye çok güzel değil mi? Ay bir de fındık mükemmel bir tadı var yaaaa koysan önüme durmadan , bıkmadan usanmadan yerim hepsini.
Evet güzel ama aşırı şekerli.
Hahaha teşekkür ederim 🌸
:)) 🌸
Seni görünce kendimden utanıyorum 😂😂 çok sağlıklısın 😂
😅
Zamanında tarifini kenara not ettiğim, irmikli topların 😅
Cok yerdim eskiden seviyorum görseldeki ürünü ama uzun zamandır atıştırmalık yemiyorum: ))
Guzelms
Ben genelde çikolatalı şeyler seviyorm
Bitter çikolata etipuf filan
Ben mide kazınmalarında ya halk ekmeğin zeytinli çörek yiyorum ya da galeta yiyorum
Tadı iyi değil yaaa form çörek otlu daha iyi
Favori atıştırmalığım ton balığı oldu artık 😂
Cips ve damak baklava
Mezeciyim ben 😀😀 var mı bi alinazik
Tahıl cips severim afiyet olsun
Beypazarı kurusu
Jelibon meyve aromalı olan
Favorim değil ama güzel bu ara tüketiyorum
bende bu tarz seyler severım tatlım
Browni Intense
Çizi peynirlii
Züber hurmalı çikolata