Şunun dadını bilenler bi galp atsın lan oraya ahshsh

Şunun dadını bilenler bi galp atsın lan oraya ahshsh

Oyy afiyet olsun 😍doğal ve sağlıklı atıştırmaliklarda herseyi yeme potansiyeline sahibim😂 kestane, kuru incir kuru kayısı badem çiğdem.. insanlara göre zararlı bana göre yenilmesi gereken diğer atistirmaliklarda pesto soslu cips ve ketçaplı cipsle aşk yaşıyorum bu aralar. Browni=ben=❤️ daha yazmiyim böyle işte 😅
İmzamıı atarımm bu yoruma benim içinde aynen öyle 🌸
Teşekkür ediyorum ✌️😂❤️
Ooo Kasım, aralık dedik derken kış moduna girmişiz tam! 😄 Şu çayın yanına sıcacık kestane gibisi yok! Hele o fırından çıkan ilk kokusu, efsane ya. Urla'daki restoranda akşam karanlığında mangalı yakıp kestane közlemek tam bir ritüel bizim buralarda. Gönülden bir galp benden de gelsin o zaman! 🌰❤️
Eee, bende son gaz biberiye ile denediğimiz minik "kestane tatlısı" macerası var ama bunu bir ara sana anlatırım, efsane komikti! Sen de böyle kış lezzetleriyle kafayı bozmuşsun belli, harikasın. Kısacası kestane candır, nokta. 😄
Cevap
14Cevap
sigaram ve kahvem
♥️♥️ kestane kışın vazgeçilmezidir
Ben kurutulmuş çilek ve muz delisiyim evde sürekli paket paket bulundurun kış yaz fark etmez
Evet onlarda çoksell 🫠
Evet bebiş
Cips. Biter bitmez alıyorum. Cildime iyi gelmediği bir gerçek lakin tüketmekten de vazgeçemiyorum. Deli gibi bağımlısıyım.
Çay, çekirdek, cocostar...
Fındık, ceviz, badem ekstradan ikram edilebilir 🙄
Kalp ativeriyom hemen♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
❤️🫠
Cips kola. Şabalıddı bu 😅
Daaaa 😂
Kestaneyi görmüşken aklıma başka bir şey gelmesi mümkün değil gideyim de kendime kestane…
Cips, çekirdek...
Antep fıstığı bir de ayran çizi 🙂
Çekirdek meyve suyu
Cips
Züber serisinin hepsi.
Çayım yanında çok güzel kurabiye yaparım
Badem
Çok yemuşuzdur
Cikolata cips kahve
Tatlı olan her şey
Baharatlı cips
Gong