Buranın dışında ise tüm ailemle kahvaltı yapmak isterdim. Eğer burdan biri ise takip listem ve birkaç kişi daha olabilir. Sadece 1 kişi ile birlikte ise seninle yani @fesfs ile birlikte kahvaltı yapmak isterdim ❤️
Ben samimi insan seviyorum oyuzden ne yedigimin nerde yedigimin hiç bir önemi yok , oyuzden Ben değerli arkadaşım @novel@gecekusum3434@Asil-Bey ile yapmak çok isterdim , çünkü çok eğlenceli ve samimi , doğal bir ortam olacağından hiç şüphem yok , onlar anlatirdi ben dinlerdim artık 🤣 birde onlara kahvaltı sonrası kahve ısmarlardım hem kahvemizi içer hem iki muhabbetin belini kırardık 🙋🥰❤️🤣
@fesfs haha senin canını yerim 😂 kız bunlar hayat dolu insanlar ben bunların anlattığı herşeye gülerim çünkü hem çok saygılıdırlar hem çok samimi bir okadar eğlenceli ve keyifli insanlardır ben dert anlatan kasıntı adamı sevmiyorum , ben bunlarla varya 20 yaş gençleşirimmm 😆😂
@novel sen kırdığın cevizleri anlatsan yeter 😂 senin o şekerim diyen dilini varya neyse sustum 😆 sen canımsın gerçekten güzel olurdu sizinle aynı ortamda olmaktan onur duyarım 🙏❤️🥰 seni o güzel yüreğinden öpüyorum Kadim dostum benim ❤️🥰
Günaydın fesfs! ☀️ Şu sofraya bakınca insanın midesi hemen guruldamaya başlıyor, yalan yok! Tabii ki böyle bir kahvaltı keyfini en sevdiğim ahbaplarımla paylaşmak isterdim. Ama hak geçmesin, Aşko Kuşko’ya etiket atarım, böyle bir tabloya kesin "Kanka, çaylar benden!" derdi. 😂
Kahvaltıda sohbet, bol kahkaha ve yanında şöyle çıtır bir simit varsa, gün resmen şahane başlar. Pazar gününün hakkı da bol sohbetli, uzun kahvaltıdır! Mutlu pazarlar, herkesin kahvaltısı şenlikli geçsin! 🥰🥐🫓🌞
Ya sen bilmiyorsn kanki bugün babası ile 1,5 saat bıraktım işim vardı babaya kusmuş altını temizletmemiş olay üzerine olay eve bir geldim kocam pert😂 ben aldım uyudu üzerini değiştim yemek yaptım tatlı yaptım😂 benden ayrılmak yaramıyor çocuğa huyu değişiyor 😂
@Ilerdearse yaa teşekkür ederim güzel bayan çok naziksiniz herzamanki gibi 🙏🥰 ama etiket yaptığımiz kişi size borcu olsun diyince bir duruldum 🤣 Allah kahretnesin sabah sabah borçlu uyandım 🤣
RTE... Kahvaltıda, "11,5 yıl önce Bilal ile paraları nasıl sıfırladınız, kamyonlarla nereye taşıdınız?" diye sormak istiyorum... Belki lokması boğazına takılır 🤣🤣🤣
Beni takip eden insanlar ve Barış kardesimle eger olurda yollar kesişirse kahvaltıda yapar kahvede içer dedikoduda yapardık diyorum Etikete gerek yok🤣✨🤘