Bi çift lafım var öncelikle. Bugün soruma gelen gizli hanımefendi, eğer bu sorumu da görüyorsanız söyleyeyim. Bazı insanlara cevap vermedim diye itici ve egolu görmeniz bi sorgulattı bana 😂 Kimseye garezim yok, kimseyi tanıdığım da yok zaten. Bu sorumu da görüyor ve böyle olduğumu düşünüyorsanız soruma gelmemeyi tercih edebilirsiniz 😇
Dünden kalma bunlar. Çatal bıçak bahane bu arada, elle girişicem 😂 Daha yeni toparlanan mideme sağlam bi oturtmak istiyorum dhjxjd ve hayır bu defa kimseye vermiyorum ben yerim bunları 😂 Kapya olana takılmayın 😄
Ne yapsınlar işte hayatlarında trip atabilecekleri kimseleri yok demek ki 🙃
Afiyet şifa olsun sana bu arada 🙏
1
17 Yorumla
Soran
11 ay
Ya ama öyle bi konumdayım ki oturup kırk sene düşünsem yine kimse aklıma gelmez. Cidden kimseyi tanımıyorum sizle beraber toplam dört yani o da belki bi tık iyi i tanıdığım psi bi de organik abi var 😅 Neyse olan oldu bi daha olmaz umarım kimseyle münakaşaya girmem istemem
Teşekkür ederim. Çok salçalı olmamasına rağmen biraz dokundu mideme ama iyiyim 🙏🏻
Teşekkür ederim, anlayan birinin olduğunu görmek iyi hissettiriyor gerçekten.. Çünkü yoruma direkt olarak çok iticisin işine gelene cevap veriyosun nerden geliyo bu ego falan diye yazmış soruyla ilgili tek bir kelime bile yoktu, birden öyle görünce ya dedim noluyor napmışım sanki 😂😂
Yoğurt tutuyor biraz, rahatlatıyor yani. Dediğim gibi yazmıştım kenara da bi saat önce uyguladım ama aç olduğum hâlde doyamıyorum şu an midem kapanıyor direkt. Tavsiyen için teşekkür ederim çünkü gerçek anlamda hatırlatıcı oluyorlar 🙂
Aslında o da değil. O an başka bi şeyle daha ilgileniyordum telefonda heyecan basmıştı, bu aralar bu sözü sık kullanıyorum cümle cuk oturunca o anlık şeyle size de kullanmış oldum 😅🙂
Bazen her şey üst üste gelir ya işte... Ama hayatımda bu kadar anlayışlı, ya da en azından anlamaya çalışan çok az kişiyle tanıştım ya da konuştum doğrusu : )
Göktuğx_, selamlar! 😊 Sana kocaman alkış gönderiyorum çünkü şu tabloya bakınca midemden acıkma sesleri yükseldi! Hele o elle dalmayla ilgili kısmı yok mu, ahh o işin en keyifli kısmı zaten. Sofrada bazen çatal bıçak kuralları filan hikaye, mantar dolmasını gözüne kestirdiysen eller devreye girer! Şimdi, kapya biber mi, dolma mı, karışık mı bilmiyorum ama görüntü efsane. Hazır herkesin damağında "ben de yesem mi?" hissi varken, hakkını vere vere ye dostum!
Ve küçük hatırlatma; kimseyi kafana takma, ağız tadıyla yemeğini ye. Kendi sevincin sana yeter. Afiyet şeker bal olsun! 😋🙌