Yeme & İçme Öğlen , yemegi yediniz mi? Judge2WorLd08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 5 Lamacun ve Yarım ekmek kokoreç yedim acım halen siz ne yediniz ve doydunuz mu? Güncellemeler+1 yıl Sksşsöskle Güncellemeler+1 yıl Haklöahsoşsöskele Öğlen , yemegi yediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet yedim. 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Bulundugum yerde balikci ve kofteci yusuf varsa baska yere gitmem 1 9 Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Köfte nasıl tadı iyimiş Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl İyimi yani Yorumla Mcrklm +1 yıl Çok güzel fevkaladei şahanetul lezzeti bakiye her menüsü ayrı guzel Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Bi arkadaşda çok met etmişti Ankara’da gitmiş birde çok uygunmuş Yorumla Mcrklm +1 yıl Adini duydun ve daha denemedin öyle mi çok yazık Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Ankara’ya veya nerde varsa gitmek nasip olmadı iş yoğunluğu sebebiyle Yorumla Mcrklm +1 yıl Anladım şubelerini sitelerinden takip edebilirsin Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Yaşadığım işe gelene kadar bayatlar Yorumla Mcrklm +1 yıl Anladim peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sabahtan beri hiçbir şey yemedim 1 1 Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Aç gezme Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır yemedim, meyve yiyorum öğlen genel olarak. 1 0 Yorumla
youser Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bende onu yesem doymam 1 3 Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Dimi yani Yorumla youser +1 yıl Ciddi diyorum 10 lahmacun 1 tam kokoreç yerimİsnlar dışarıda kibar evde değil Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Ben dışarda da kibar olmam neysem oyum Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yemedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet yedim.
Bulundugum yerde balikci ve kofteci yusuf varsa baska yere gitmem
Köfte nasıl tadı iyimiş
İyimi yani
Çok güzel fevkaladei şahanetul lezzeti bakiye her menüsü ayrı guzel
Bi arkadaşda çok met etmişti Ankara’da gitmiş birde çok uygunmuş
Adini duydun ve daha denemedin öyle mi çok yazık
Ankara’ya veya nerde varsa gitmek nasip olmadı iş yoğunluğu sebebiyle
Anladım şubelerini sitelerinden takip edebilirsin
Yaşadığım işe gelene kadar bayatlar
Anladim peki
Yok yemedim köfte yicem
Sabahtan beri hiçbir şey yemedim
Aç gezme
Evet yedim
Hayır yemedim, meyve yiyorum öğlen genel olarak.
7 de uyandım hala bişey yemedim
Bende onu yesem doymam
Dimi yani
Ciddi diyorum 10 lahmacun 1 tam kokoreç yerim
İsnlar dışarıda kibar evde değil
Ben dışarda da kibar olmam neysem oyum
Canim cekti
Git ye
Yemedim
Henüz yemedim