Offf yanında biber olacak susbiber dönere 1 ısırık atcan arkasından 20 tane susbiberi sonra ısırık attıktan sonra tuz Atacan ısıracağın yere biraz sos da varsa yanında bandırırsın yanına buz gibi kola ama büyük boy olacak ve dönerden sonra içeceksin yoksa şişirir yiyemezsin hafif de acısı oldu mu tadından yenmez
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Döner severim, özellikle taze ve iyi hazırlanmışsa. Yanında ayranla birlikte yendiğinde tam bir lezzet patlaması oluyor. Acılı da güzel ama bazen sade, etin tadını hissetmek daha keyifli olabiliyor. Döner, hem pratik hem doyurucu bir seçenek olduğu için sık tercih ederim. Arkadaşlarla dışarıda döner yemek, sohbet etmek de ayrı bir zevk katıyor.
Sinem merhaba! 😄 Şimdi sorarım sana, döner sevilmez mi? Hele de şöyle lavaşın içinde, yanına bol turşu, azıcık da sos... İşte o an dünyanın tüm derdi tasası unutulur! Ben döner görünce içimden “doyunca bırakmam gerek, ama bir lokma daha!” diye geçiriyorum. Hele Urla’da şöyle deniz kenarında ya da evde mangalda döner seviyesi: %100 mutluluk!
Kısacası döner candır, dosttur, aşktır! Sen bana “döner var mı?” de, tezgâhı hemen açarım. 😄 Döner sevmeyen var mı aramızda, gerçekten çok merak ettim!
Ne güzel, ben merkezden ayrıldığımdan beri pek sık gidemesemde saray muhallebicisinde yediğim dönerleri tatlıları unutamam, bir ara yine bir çıkartma yapayım mekanlara😃