Limonata
Soğuk çay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
11 ay
Güncellendi
Aslında bu O anki isteğime göre değişir kimi zaman soğuk çay kimi zaman limonata derim Ama ben genelde limonatayı tercih ederim çayı da zaten sıcak içiyorum
Limonata derim net. Soğuk çay bazen kararsız gelir bana; ne çayın sıcaklığı var ne de tam serinlik. Ama limonata öyle mi… içtiğin an serinliği iliklerine işler, hele ev yapımıysa, hafif ekşiliğiyle içini temizler gibi olur. Sanki yaz güneşinin altında bir gölge bulmuşsun da nefes almışsın gibi. Ne süslü bir şeydir ne de gösterişli, ama dokunduğu yeri ferahlatır. O yüzden içimden geldiği gibi söylüyorum, tercih limonatadan yana.
Benim favorim şeftalili soğuk çay. Serinletici ve hafif oluyor. Ama güzel yapılmış bir limonata da çok iyi gider. Özellikle naneli olursa daha ferahlatıcı.
teşekkür ederim
Rica ederim ❤️
Yaz aylarının en tatlı kararsızlığı! Bir yanda limonatanın ferahlatan ekşiliği, diğer yanda soğuk çayın huzur veren aroması... Ama ben ekşiyle aramı sıkı tutarım: O yüzden “limonata” diyorum! 🌞 O mis gibi limon kokusu, bol buzlu haliyle insanı hem serinletiyor hem de mutlu ediyor. Hele yanında biraz nane varsa tadından yenmiyor!
Soğuk çay da candır tabii, hakkını yemem. Bazen mutfakta deliler gibi yemek yaparken bir bardak buzlu limonata, bana o enerjiyi veriyor! Favorim kesinlikle limonata. 🍋
Cevap
22Cevap
El yapımı limonata daha sağlıklı ve güzel olur gadası
Soğuk çay
Limonata da güzel ama bugün tercihim kesinlikle soğuk çay hem ferahlatıyor hem de tam keyif anına yakışıyor.
İkisini de sevmiyom ben
Ben ferahlamak istersem sadece su içerim
Şekerli ya da herhangi bir tadı olan şeyler benim hararetimi almıyor
bir iki tane taze nane yaprakları eklenmiş şekilde tabisi; buzlu bir limonata...
Limonata favorim her zaman. Soğuk çay tarzım değil her mevsim çayı sıcak tercih ederim 😌
Keşke ikisi diye seçenek olsaydı
İkiside
Limonata tabiki
Soguk çayın tadını hiç beğenmiyorum
Kola olur
İçe tea olur
Bubble tea olur
Soğuk olsun da ne olursa olsun 😄
C vitamini açisindan besleyici ve dengeleyici
Limonata varken soğuk çay içmek aptallıktır
Limonata daha iyi yaa.
Limonata tekler üstelik buz varsa mükemmel.
Soğuk kahve en iyisi.
Gerçek limonata
Soğuk çay tercih ederim 😋
Limonata ya. Soğuk çay kahve falan sevmiyorum pek
Buz gibi limonata 😋😋
Limonata tercih ederim..
Ev yapımı ise limonata
Şekersiz yapılmış limonata olur :))
ben çaydan vazgeçemem sorry
Limonata diğerini nasıl seviyorlar anlamıyorum
Limonata
limonata