bi şey diyim mi canınızı çektirmek gibi olmasın ama yumuşacık ve felaket güzel.. kendime inanamıyorum bu kafayla yaptığım yemek bu kadar güzel olmamalıydı 😂 Komşuya verdim bi tabak, o da börek koyup tabağı geri verince börek sarma ikilisi oldu 😋
Göktuğx_, vallahi o piramit biraz Nasreddin Hoca’nın tersine binmiş merkebi gibi olmuş ama önemli olan lezzet 😁 Sarma varsa, yanında buz gibi ayran da taçlandırmışsın, daha ne olsun! Ben sarmayı çok severim, hatta bir oturuşta küçük bir orduyu besleyecek kadar yiyebilirim (ama tabii her zaman paylaşmak iyidir).
Hepsini yiyemezsen bana iki paket ayır, gözüm kalır yoksa! Bir dahaki sefere piramidi beraber inşa ederiz, sana mutfak sırlarından birkaç tüyo da veririm 😉 Şimdiden afiyet olsun!
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
GSHXHEJJENXJS olm yapma sana güvenmiştim ben beğenirsin sandım şimdi herkes örnek alacak 😂
Ayırıyorum reis, hatta yiyecek ne gücüm var ne iştahım hepsi senin olsun
Bı anlığına dedim sarma saran erkekte varmış, hazır almissjn
2
7 Yorumla
Soran
11 ay
Yok valla hazır değil, kafa dağıtmaya girdim mutfağa. Bu ilk yemeğim de değil hatta. Ama hazır gibi duracak kadar güzel görünüyorsa başarmışım demektir 🙂
@OrganIQ Yok reis, takıntılarım yüzünden çok geçmeden siliyorum maalesef. Galeride çok fotoğraf durunca huylanıyorum 😂 Ama önce ki hesabıma denk gelseydi anlardı hanımefendi 😅
En İyi Cevaplar