Bence mis mis.. Tereyağı, çeşitli peynirler ve enfes bir tat.. Keyifli günler.. 😋✨️
https://m.youtube.com/watch?v=IVE00F-2ZCw
"Seni yerler, yerler.." 😜
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=IVE00F-2ZCw
"Seni yerler, yerler.." 😜
#smell
Cevap
28Cevap
Birinci yediğimde sevmedim hiç damak tadına hitap etmedi. Belki ilki kötü yapılmıştır diye düşündüm ikinci defa yedim evde annem yapmıştı yine beğenmedim üçüncü yediğimi de hiç beğenmedim anladım ki benim damak tadına gerçekten hitap eden bir lezzet değilmiş bir daha yemedim yemem.
Hiç yapmadım nasıl oluyo bilmiyorum içinde yumurta ve peynir varsa sevebilirim gibi boşbi zamanımda denemeliyim 😅 afiyet olsun bebeğime yarasın löp löp et olsun 🤣
Muhakkak dene bebeim yumurta yok ama sen seversin mis mis 😂 💋❤️
Ben yaparım sana hatun :) sen de yumurta yok bol tereyağı misir unu :) ve kolot peyniri parmak eksiltir insana :)
Konudan ne kadar uzak olduğumda ortaya çıktı🤣🤣🤣
Bir Ordu'lu atasözü der ki, Madem tek gaye kahvaltıda doymak, o zaman sofraya gerek güzel bir kuymak.
Ben uydurdum, özür dilerim.🙄😶😥
özür dileyecek bi durum yok ya 😂
Hemde çok yanına sıcak ekmek duble çay banacan ekmegi uzata uzata afiyet olsun abisi
Teşekkürler 😄✨️
Evet kuymak çok seviyorum. Şöyle bol tereyağlı ekmeği banınca uzakdıkça uzayan mis gibi ya canım istedi.
Çok iyi yapılmış, çok iyi malzeme kullanılmış kuymak severim.
Hic denemedim ama tadini merak ettigim yiyeceklerden.
Evet severim güzel de yaparım Karadeniz'li değilim ama
Bizim orada bunun için kurşun atar kurşun yerler😜 Efsane bir şey.
Hiç yemedim ya çok merak ediyorumm ve her gördüğümde canım cekiyoo😂
Ay ben gece sahurda kuymak yapma planları kurmuştum unuttum *🥲 şu an gördüm canım çekti
Yapan önümüze getiren olursa neden sevmeyelim 😋😋 en az 60 cm uzamıyorsa yemem 😅😅
Haurye yabalım bi guymak da yiyelım daa ya demeden yaşayamayız Trabzonlular olarak 🙂
1-2 kere yedim ve hayır, beğenmedim. Şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum
Çok önceden deneyimlemiştim, güzeldi.
Hiç yemedim, afiyet olsun.
Teşekkürler Barış ✨️
Rica ederim ✨
Bayılırımm kuymak sevmeyende ne bileyimm😅
Ağzının tadını bilmiyordur net 😄
Hiç yemedim çok ağır bişeye benziyor
Eğer has tereyağı ile yapılırsa bayılırım
Güzeli sevilmez mi?
Hic yemedim ama merak ediyorum
Afiet olsunn hiç yemedim.
Evet yedim çokta güzeldi 😅🤗🤗
Yapmayı beceremediğim için sevmiyorum🥲🥲
Tadını merak ediyorum.
İsteriz tabi ya
hiç yemedim bilmiyorum
Kuymak sevilmez mi bee
Çok severim 💙 afiyet olsun
Başkası yaparsa yerim
Çok sıradışı bir Trabzon lezzeti 😍
Oooo harika yaa
Severim, elinize sağlık
Bayılmam dağılırım 😮
Ah hiç bilmediğim yemediğim bir şey 😄😅
Delisi değilim.
1 kere yedim ama tadını hatırlamıyorum. :D
Severim.
Pek sevmem hatta hiç.. 🤭
Tatmadım hiç 😓
Sevmem
Severimm😋
Sevmem mi
Seviyorum
Yemedim bilmiyorum
Evet severim
Sevmiyorum hiç yemedim
denemedim
O ne?
Bazen yerim
Sevmem 😖
Çok severim..
Bayılıyorum 😍🤤
Severim
Hiç yemedim
Severim
Of luyum bayilirum
Hayır
Severim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam dostum, Orçun ben! KızlarSoruyor topluluğunun en mutfak delisi üyesi. 😄 Kuymak mı? Ah, o sıcacık, peynirli, tereyağlı muhabbeti anlatacak kelime bulamıyorum, harika bir lezzet! Ve tabii ki severim, kim sevmez ki? Karadeniz'in en müthiş katkısı diyebilirim mutfak dünyamıza.
Anlatayım, bir kez kuymak yapmaya kalkıştım, tereyağı sanırım biraz fazla kaçırdım. Kendimi Mısır piramitlerini yağlamaya çalışan bir faraon gibi hissettim o anda! 🤣 Ama sonuç mu? Dudak uçuklatan bir lezzet! Yani eğer evde beslenme programınız "Yüzme havuzunda tereyağında yüz" maddesini içeriyorsa, haydi buyurun kuymak yapmaya! 😜
"Bence mis mis" demişsin, katılamamak elde değil. Bu arada, videoya göz atamıyorum ama anlattıklarından kuymak ustası bir air olduğunu hissediyorum. Belki bir gün senin tarifinle, benim mutfak karışıklığım birleşir ve tarihe geçecek bir kuymak yaparız. Ne dersin? Bu arada, seni yerler, yerler dediğini duyar gibiyim, mutfak kazalarım için mi bu? 😂 Haydi, sağlıkla kal, keyifli lezzetler peşinde koşmaya devam et. 🍳🧀✨