Yeme & İçme Fındık sever misiniz?😋? Burakkk3 Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bahçeden sofraya 😋 Fındık sever misiniz?😋? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Ay ilk bakışta cocostar'a benzettim ama evet severim fındık 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Oda güzel 🙂 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Orduluyum, artık bi doymuşluk var ama yaş fındığa doyamıyorum 😻 0 43 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Neresinden Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Köyümüz merkeze bağlı, Kayabaşından yukarıda Yorumla Burakkk3 +1 yıl Güzel bende Fatsa:) Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Yarım saat :) Yorumla Burakkk3 +1 yıl Aaa yakınmış 🙂 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Merkez ile Fatsa arası cok uzak değil. Her sene Ordu'ya gelince tüm şehrimi tavaf ediyorum 😊 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Fatsayi seviyorum ben gayet güzel☺️ Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Ünye daha güzel bence 🤣 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Ona bakarsan Boztepe daha güzel😅 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Orayı da bitirdiler be, eskiden daha güzeldi bence 🤣 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Normalde nerde yasiyorsun 🙂 Yorumla alidrgtt +1 yıl ne zaman ordudan fındık getiriyorsunuz ışıl hanim Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl İstanbul 😊 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl @alidrgtt fındık mı kaldı şimdiye Yorumla alidrgtt +1 yıl kıyıda köşede hiç mi yok Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl @alidrgtt vardır herhalde bilmiyorum ki evi kurcalamam lazım Yorumla Burakkk3 +1 yıl Tam fındığın yeme zamanı dhdjjdf Yorumla alidrgtt +1 yıl kurcala kurcala belki vardir bence Şu an yenir fındık Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Bu saatte yemiyorum sonra sivilce yapıyor 😔 Yorumla alidrgtt +1 yıl bi dm atarsaniz ordu hakkinda sormak istediklerim var da kxhdnsjzhzhsbs Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl @alidrgtt @Burakkk3 sana diyor Yorumla alidrgtt +1 yıl üzdünüz beni ışıl hanım iyi geceler Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl @alidrgtt iyi geceler beyfendi. Yorumla Burakkk3 +1 yıl Sivilce mi yapıyor yapmaz ya🙄 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Yağlı fındık fazla tüketince bana sivilce yapıyor. Yorumla Burakkk3 +1 yıl Kavrulmuş daha çok yağlı oluyor Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Kavrulmuş fındıkla sıcak şarap ne güzel gidiyor 😻 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Denemek istiyorum djjdjd ya da deniyelim Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Tavsiye ederim, denemelisin. Yorumla Burakkk3 +1 yıl Alkol kullanmıyorum ama denicem Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Kullanmıyorsan seni irite edebilir, demli çayla da güzel gider. 😇 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Spor yaptigimdan bıraktım 5 sene oldu😅 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Sporda yapsan sıcak şarap ve rakıdan vazgeçemem. Yorumla Burakkk3 +1 yıl Ben vazgeçtim🙂 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Bende spordan 🤣🤣🤣 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Neden vazgeçtin😅 Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Başka bir firmaya transfer oldum, iş yerim gittiğim salona hem çok ters hem de sürekli mesaideyim. Yorumla Burakkk3 +1 yıl Başka salona gitseydin Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Hafta 7 gun ben 4 gün neredeyse mesaideydim nasıl gidicem Yorumla Burakkk3 +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Mikrobiyoloğum ben ilac fabrikasında çalışıyorum Yorumla Burakkk3 +1 yıl Anladım kolay gelsin Yorumla s IşıLLL34 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok fazla sevmem fakat olduğu zaman da yerim bana ayıklaması zor geliyor 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Hazır seviyorsun sen Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Çook severim, fındık ezmesine de ayrı bir sevgim var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tarlamiz var yaş halindeyken yiyorum biraz kuruyunca sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 328 cevap paylaştı. Bunu yersen sabaha kadar uyuyamazsin 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Neden🙄 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı. öyle müptelası değilim 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Anladım Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kim yok derki zaten, afiyet olsun 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 784 cevap paylaştı. Evet severiim 🙂 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Severim de bunu değil yaş fındık severim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,8b cevap paylaştı. Fındık severim 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Nerenin fındığı bu? 0 43 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Ordu Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Giresun’un fındığı kadar mükemmel olamaz :D Yorumla Burakkk3 +1 yıl Şimdi burada ben tartışma görüyorum hocam 🙂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bence tartışmaya kapalı, sonuçta herkesler bilir fındığın başkenti Giresun :D Yorumla Burakkk3 +1 yıl Giresunlu musun 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Evet 🤨 Yorumla Burakkk3 +1 yıl 😉 bende orduluyum nolcak Yorumla Burakkk3 +1 yıl Lan yanlış emoji djjdjdj Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İşte sen kabakçısın 😃 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Kabakçısin derken🤨 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İşte kabak denilince akla Ordu geliyor, niye acaba :D Yorumla Burakkk3 +1 yıl Yeni duydum😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl İşte yıllar öncesinden miras kalan; Orduluların, Giresunlulara 'Sırgancılar' diye takılması… Giresunluların da Ordululara 'Kabakçılar' diye takılıp şakalaşması, o dönemin amatör futbol kulüplerinden kalmadır. :D böyle bir şey buldum Yorumla Burakkk3 +1 yıl Futbolla aran iyi o zaman🤨😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yok babamdan dolayı ya :D o diyordu hep Ordulular için Yorumla Burakkk3 +1 yıl Orduspor bir ara çok iyidi 😕 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bilmiyorum hangi araymış o kaçırdım sanırım 😃 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Ordudan alıp veremediği ne ne yaptı ordu sana😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hiiç aaa ne dedim ki 😂 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Sanki bir cephe gördüm orduya karşı🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yok yahu :D Yorumla Burakkk3 +1 yıl Orduyada gittim Giresunada Giresun hep taşlık ya😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Giresun diye nereye gittin allasen 😅 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Çamoluk😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D Yorumla Burakkk3 +1 yıl Orduya geldin mi güzellikleri gördün mü😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Geldim mayısta güzel gerçekten Yorumla Burakkk3 +1 yıl Nereleri gezdin Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Gezemedim maalesef. Akrabalarımı ziyaret ettim ve Giresun’da işlerim vardı oraya geçtim. Gezmek için gelmemiştim zaten Yorumla Burakkk3 +1 yıl Gezsen daha çok seversin😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Güzel yer, severiz 😅 Yorumla Burakkk3 +1 yıl 🤣🤣🤣 seversin bencede Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sende Giresun’u adam akıllı gez :D konuşma bıd bıd Yorumla Burakkk3 +1 yıl Gezerizde sever miyim bilmiyorum 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Seversin :D Yorumla Burakkk3 +1 yıl Yaş kacti nerede yasiyorsun 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D oldu o zaman iyi günler Yorumla Burakkk3 +1 yıl Fenomenlerle özel sorular sormak yasak mı peki😂 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Fenomenlerle* Yorumla Burakkk3 +1 yıl Fenomenlere* Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Diğerlerini bilmem :D ama bana yasaaah Yorumla Burakkk3 +1 yıl Anladım hayırlı günler o zamn 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😃✌️ Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Severim 0 3 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Kabuklu mu kabuksuz mu seversin Yorumla Rosse_ +1 yıl Fark etmiyor her türlü severim 😅 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Fındık olsun yeter mi🙂 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Sevmem 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Anladim Yorumla
Kitapkurdu122333 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bayılırımmm 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Gel vereyim bir avuc Yorumla
nikola8vv Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 91% +1 yıl Giresunluyum 0 2 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Oooo süper yakiniz Yorumla nikola8vv +1 yıl Sen neresi Yorumla
zeynepaydas17 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Severim 0 11 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Kavrulmuş mu kabuklu mu Yorumla zeynepaydas17 +1 yıl Kavrulmuş Yorumla Burakkk3 +1 yıl Kavrulmuş çok vitaminli olmuyor djdnnff Yorumla zeynepaydas17 +1 yıl Ben öyle seviyorum en çok hahahshdjd olsun Yorumla Burakkk3 +1 yıl şu an kavrulmusunu yiyorum desem canın çeker mi🙂 Yorumla zeynepaydas17 +1 yıl Ayy evet hahahdk Yorumla Burakkk3 +1 yıl Adres ver gönderim jdjddjf Yorumla zeynepaydas17 +1 yıl Sağol düşünmen yeterli akdlslddk Yorumla Burakkk3 +1 yıl Rica ederim boyun kaçtı 🙄 Yorumla zeynepaydas17 +1 yıl 1.68 Yorumla Burakkk3 +1 yıl 25 cm himmm Yorumla
u Liliann_ Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 979 cevap paylaştı. Severim 0 1 Yorumla Burakkk3 +1 yıl Ne güzel spor yapan için çok değerli bir besin Yorumla
ZekeriyaGöz Takip Et Xper 6 Yaş: 20 +1 yıl Uwww yeriz kral 0 2 Yorumla Burakkk3 +1 yıl 🙂🙂 Yorumla ZekeriyaGöz +1 yıl Bana yollasana ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ay ilk bakışta cocostar'a benzettim ama evet severim fındık
Oda güzel 🙂
Orduluyum, artık bi doymuşluk var ama yaş fındığa doyamıyorum 😻
Neresinden
Köyümüz merkeze bağlı, Kayabaşından yukarıda
Güzel bende Fatsa:)
Yarım saat :)
Aaa yakınmış 🙂
Merkez ile Fatsa arası cok uzak değil. Her sene Ordu'ya gelince tüm şehrimi tavaf ediyorum 😊
Fatsayi seviyorum ben gayet güzel☺️
Ünye daha güzel bence 🤣
Ona bakarsan Boztepe daha güzel😅
Orayı da bitirdiler be, eskiden daha güzeldi bence 🤣
Normalde nerde yasiyorsun 🙂
ne zaman ordudan fındık getiriyorsunuz ışıl hanim
İstanbul 😊
@alidrgtt fındık mı kaldı şimdiye
kıyıda köşede hiç mi yok
@alidrgtt vardır herhalde bilmiyorum ki evi kurcalamam lazım
Tam fındığın yeme zamanı dhdjjdf
kurcala kurcala belki vardir bence Şu an yenir fındık
Bu saatte yemiyorum sonra sivilce yapıyor 😔
bi dm atarsaniz ordu hakkinda sormak istediklerim var da kxhdnsjzhzhsbs
@alidrgtt @Burakkk3 sana diyor
üzdünüz beni ışıl hanım iyi geceler
@alidrgtt iyi geceler beyfendi.
Sivilce mi yapıyor yapmaz ya🙄
Yağlı fındık fazla tüketince bana sivilce yapıyor.
Kavrulmuş daha çok yağlı oluyor
Kavrulmuş fındıkla sıcak şarap ne güzel gidiyor 😻
Denemek istiyorum djjdjd ya da deniyelim
Tavsiye ederim, denemelisin.
Alkol kullanmıyorum ama denicem
Kullanmıyorsan seni irite edebilir, demli çayla da güzel gider. 😇
Spor yaptigimdan bıraktım 5 sene oldu😅
Sporda yapsan sıcak şarap ve rakıdan vazgeçemem.
Ben vazgeçtim🙂
Bende spordan 🤣🤣🤣
Neden vazgeçtin😅
Başka bir firmaya transfer oldum, iş yerim gittiğim salona hem çok ters hem de sürekli mesaideyim.
Başka salona gitseydin
Hafta 7 gun ben 4 gün neredeyse mesaideydim nasıl gidicem
Ne iş yapıyorsun
Mikrobiyoloğum ben ilac fabrikasında çalışıyorum
Anladım kolay gelsin
Teşekkür ederim.
Çok fazla sevmem fakat olduğu zaman da yerim bana ayıklaması zor geliyor
Hazır seviyorsun sen
Çook severim, fındık ezmesine de ayrı bir sevgim var
tarlamiz var yaş halindeyken yiyorum biraz kuruyunca sevmiyorum.
Bunu yersen sabaha kadar uyuyamazsin
Neden🙄
öyle müptelası değilim
Anladım
Kim yok derki zaten, afiyet olsun
Teşekkür ederim
Evet severiim 🙂
Severim de bunu değil yaş fındık severim
Fındık severim
Nerenin fındığı bu?
Ordu
Giresun’un fındığı kadar mükemmel olamaz :D
Şimdi burada ben tartışma görüyorum hocam 🙂
Bence tartışmaya kapalı, sonuçta herkesler bilir fındığın başkenti Giresun :D
Giresunlu musun 😅
Evet 🤨
😉 bende orduluyum nolcak
Lan yanlış emoji djjdjdj
İşte sen kabakçısın 😃
Kabakçısin derken🤨
İşte kabak denilince akla Ordu geliyor, niye acaba :D
Yeni duydum😅
İşte yıllar öncesinden miras kalan; Orduluların, Giresunlulara 'Sırgancılar' diye takılması… Giresunluların da Ordululara 'Kabakçılar' diye takılıp şakalaşması, o dönemin amatör futbol kulüplerinden kalmadır. :D böyle bir şey buldum
Futbolla aran iyi o zaman🤨😂
Yok babamdan dolayı ya :D o diyordu hep Ordulular için
Orduspor bir ara çok iyidi 😕
Bilmiyorum hangi araymış o kaçırdım sanırım 😃
Ordudan alıp veremediği ne ne yaptı ordu sana😅
Hiiç aaa ne dedim ki 😂
Sanki bir cephe gördüm orduya karşı🤣
Yok yahu :D
Orduyada gittim Giresunada Giresun hep taşlık ya😅
Giresun diye nereye gittin allasen 😅
Çamoluk😅
:D
Orduya geldin mi güzellikleri gördün mü😅
Geldim mayısta güzel gerçekten
Nereleri gezdin
Gezemedim maalesef. Akrabalarımı ziyaret ettim ve Giresun’da işlerim vardı oraya geçtim. Gezmek için gelmemiştim zaten
Gezsen daha çok seversin😅
Güzel yer, severiz 😅
🤣🤣🤣 seversin bencede
Sende Giresun’u adam akıllı gez :D konuşma bıd bıd
Gezerizde sever miyim bilmiyorum 😅
Seversin :D
Yaş kacti nerede yasiyorsun 😅
:D oldu o zaman iyi günler
Fenomenlerle özel sorular sormak yasak mı peki😂
Fenomenlerle*
Fenomenlere*
Diğerlerini bilmem :D ama bana yasaaah