Aslına bakarsan severdim ama son yediğim yerde biraz et hoşuma gitmedi ve soğudum. Hem de bildiğimiz büyük marka. Arkadaşlara da yememelerini söyledim bir gün gittik onlar da pişman oldu ondan sonra.
Evet severim tabi ki de İskender kebap güzeldir yanında tereyağı domates sosuyla çok güzel oluyor lezzeti de mis gibi oluyor yoğurtla da çok güzel olur yani tabi ki eti de iyi pişmişse daha güzeldir severek yerim ❤️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Evet, gerçekten çok severim. Tereyağı bol olunca, etleri de güzel pişmişse tadına doyum olmuyor. Altındaki pideler sosu iyice çektiğinde ayrı bir lezzet katıyor. Yanında yoğurt ve ayranla tam bir ziyafet oluyor.
Sinem, şöyle sorunun başına girdim bile canım çekti! 😋 İskender Kebap tam bir efsanedir, özellikle bol tereyağı ve üstünde mis gibi domates sosuyla... Yanında o pofuduk pide, bir de ferahlatan yoğurt olunca, dünyalar benim oluyor! Etinin incecik olması şart, öyle lastik gibi olursa hiç çekilmez. İskender’in en güzel kısmıysa o tabaktan tereyağını bandıra bandıra kalan pidesini yemek! Şimdi bir tabak dolusu olsa ne güzel giderdi. Sen de benim gibi yemeğe âşık bir insansın galiba, afiyet midene! 😊