Kebabın hangi çeşitlerini seversiniz? Bu arada arkamda bi kadınla erkek oturuyor , adama tel geldi sinirli bi şekilde sesini yükselterek konuştu , ne var tamam gelecem , dışarda arkadaşlarla kahve içiyoruz dedi 😂😂 ama yemin ederim arkada bi kadınla oturmuş kebap yiyorlar 😂😂, tam paylaşım yapacakken adam telefonda böyle konuşunca sizinle paylaşmak istedim 😂
Erkek olmak ne kadar zor ise kadın olmakta zor normalde ama kadınlar nasılsa zinciri taktım öküze yap önüne princ pilavını yesin öküz dedikleri sürece yanlız yerler yemeklerini bizlerden beklenti ultrasonik seviyelerde madem öyle biz de biraz şeylerler bekleriz ama işte siz bunları karşılayamazsınız... Hatta kadınların tek gücü cinsellik olduğu halde en kötü oldukları şey de cinsellik 🤲🥴😉
Şimdi yani Türkiye'de yaşayıp kebap sevmek diye bir şey yok sebep Tabii ülkemizde bir sürü kebap çeşidi var ve bunların bir de farklı farklı pişirilme şekilleri var dönemsel dönemsel olanları var Ben eli böğründe çok seviyorum gerçekten lezzetli özel bir kebap türü Cağ Kebap çok seviyorum haşhaş kebabı özel bir kebap onu da bir ayırayım Tabii kebapta en çok dikkat ettiğim şey de esasında kuzu eti olması kuzuyla yapıldığı zaman daha bir özel daha bir lezzetli oluyorlar
Vallah karısı sanırsam telefonda seni bekliyoruz yemek için dedi , siz yiyin ben arkadaşlarla bişeyler atıştırdım dedi , sonra yanında Ki kadın gülünce Allah aşkına dalga geçme dedi