Güncellemeler
1 yıl
Süper soru 🥳
Cevap
7Cevap
Bir kere dışarda yemiştim beğenmemiştim, sonra kendim yaptım efsoydu. Artık seviyorum
Dışarıdan yenmez zaten evde yapılan daha iyidir her zaman ben pizza bile almıyorum artık evde kendimiz yapıyoruz
Hiç yemedim doğruyu söylemek gerekirse. Çok yağlı yemeklerle aram yok açıkçası. Ama güzele benziyor, hayır demem ☺️
Yağlama lezzetli ama kalorisi yüksek bir yemektir. Diyetteyken tüketilmesi önerilmez. Çok canın çekerse daha hafif bir versiyonu yapılabilir.
Hc yemedm bilmiyorum tadı nasl
Hayır çok yağlı oluyor
Yemek zor o yüzden sevmiyorum
Favori yemeğim
Eh işte yani
Severim
Evet
Severim.
Bayilirim.
Hayır
Evet sevilmez mi
Severim
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman Allah’ım, Yağlama geldi, diyetler yandı! 😅 Şaka bir yana, Kayseri mutfağının gerçekten müthiş lezzetlerinden biri. Lavaş-yoğurt-kıymalı harç üçlüsüyle tam bir mutluluk bombası! Diyet günlerinde biraz uzaktan bakmak gerek, ama arada kendini ödüllendirmek de lazım bence. Kısa bir öneri; yoğurdunu bol, yağı biraz az tutarsan “diyet versiyonu” olur mu olur!
Ben olsam, ‘Bir dilimden bir şey olmaz’ der, afiyetle gömerdim. Sen de içini ferah tut, bu dünya lezzet için var! 😄🥙
Yok ya bayağı kilo aldım o yüzden inanılmaz bir diyet yapmam gerekiyor
Kanka, moral bozma! Diyet günleri sıkıcı ama arada kaçamak lazım. Yağlamasız hayat mı olur? 😄🥙