Yeme & İçme Maden suyunu nasıl tercih edersin? moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ben meyveli severim sade içebilecek kadar olgunlaşmadım 😅Pijamalarım ve bardağımla uyumu peki jdbdb Maden suyunu nasıl tercih edersin? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. sevmediğim için içmem 1 0 Yorumla
denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende limonlusunu severim. Daha önce sitenin bakkalından aldımda 20 tl ye verdi. Sanki markette daha uygun gibi. 1 2 Yorumla moonlight012 1 yıl Evet marketlerde daha uygun Yorumla denizyıldızı28 1 yıl Bir defalık bakkaldan almış oldum. 😂 Yorumla
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl sade iyi yeni bir litrelik beypazarı aldım 101 den onu dikiyorum 1 4 Yorumla moonlight012 1 yıl Sade nasıl içebiliyorsunuz ya asla içemem bir de litrelikkk 😅 Yorumla Abssor 1 yıl Sade daha sağlıklı süte denk belki muadili denebilecek potansiyelde içecek :d alışkanlık Yorumla moonlight012 1 yıl İyi bakalım afiyet olsun 😄 Yorumla Abssor 1 yıl sizede hanımefendi 💅🏻 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelde pek içmiyorum, içersem de limonlu içiyorum. 1 0 Yorumla
ozamanbay Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Meyveli severim Avşar elma baya güzel bundan içiyorum bende 1 0 Yorumla
Amabenrıdvanmyk Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Elindeki maden suyu Türkiye'de enok satılqn ecel olması gerekirken nerdeyse piyasadan silinicek 1 0 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Kızılay ın portakal bisküvi elma aromalısına bayılıyorum 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 716 cevap paylaştı. Bazen sade ve görseldeki markanın karadutlu olanı içiyorum 1 0 Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Karpuzlusu çok güzel birde karadurit. Sanırım ben içecekte kırmızı renkte olanları seviyorum 0 0 Yorumla
bura_535k Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Şu bardağının kapğı da uyumlu 🤣🤣 1 1 Yorumla moonlight012 1 yıl Haha evett😅 Yorumla
Hastalıklışair Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Az önce ananaslı aldım 1 6 Yorumla moonlight012 1 yıl Aa denemedim hiç Yorumla Hastalıklışair 1 yıl Tavsiye ederim, biraz sarı kolayı andırdığı için bıktırmıyor Yorumla moonlight012 1 yıl Denerimm deneyeceğim yanii 😅 severim farklı tatlar denemeyi Yorumla Hastalıklışair 1 yıl Afiyet olsun sjsvsbs Yorumla moonlight012 1 yıl Tişikkirlerr sana da afiyet olsunn jdhfh Yorumla Hastalıklışair 1 yıl Şayol 🤗shxhxhvx Yorumla
Iim0n Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl sırf onun için soda içiyon demi kız :D 1 2 Yorumla moonlight012 1 yıl Yok daha fazla çikolata yemiyim diye içiyorum 🥲 Yorumla Iim0n 1 yıl ooo neyli Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yine BİM'den almış ya jsjsjsj Beypazarı sade. 2 12 Yorumla moonlight012 1 yıl Doğru valla oradan aldım 6'lı djbdhdb sade içemiyorum ama napim 🥲 Cevap sahibi 1 yıl Heee alışman lazım kanka moonlight012 1 yıl Yok limon bile attım içine ama içemiyorum denedim baya jdbdbd Cevap sahibi 1 yıl Burnunu sık nefes almadan iç kskskkskee moonlight012 1 yıl Kusmamı istiyosun dimii püü sana djjdhdbdb Cevap sahibi 1 yıl Evet biraz jsjjdjd moonlight012 1 yıl Gıcıklığını hiç kaybetmemişsin jdbdhdbd Cevap sahibi 1 yıl 5 sene geçti oysaki jsjs moonlight012 1 yıl Abartma be kanka jdbdhdb Cevap sahibi 1 yıl Tamam 4 sjsjjs moonlight012 1 yıl Cidden en son ne zaman konuştuk 😅 ben işe başladım o zamanlardı galiba jdbdbd Cevap sahibi 1 yıl 4-5 ay oldu kanka
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu içeriğin maden suyu değil yalnız 1 1 Yorumla moonlight012 1 yıl Mineralli içecek olsun fark etmez Yorumla
Çiğdem33 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 85% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 503 cevap paylaştı. Maden suyunu sevmiyorum ki 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Vişneli çok icerdim bir ara sırma. 1 0 Yorumla
yagmurronlinee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Yalnız o elindeki maden suyu değil. Gazlı içecek. 1 0 Yorumla
Feyzaaff Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Afiyet olsun. Ben sade severim 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 612 cevap paylaştı. Sade de olur meyvelide 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Fesleğenli harikaaa 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sarı kula 1 3 Yorumla moonlight012 1 yıl Afiyett Yorumla Asilade 1 yıl Beraberr Yorumla moonlight012 1 yıl Tişikkirlerr Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karpuz çilek karışık 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sade severim 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sade yeğenim. 1 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 723 cevap paylaştı. Sade içiyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sade sanırım 1 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Sade severim 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Sade seviyorum 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sade 😎 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 819 cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sade beypazarı 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Limonlu 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Sade 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mor olan daha güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
sevmediğim için içmem
Bende limonlusunu severim.
Daha önce sitenin bakkalından aldımda 20 tl ye verdi.
Sanki markette daha uygun gibi.
Evet marketlerde daha uygun
Bir defalık bakkaldan almış oldum.
😂
sade iyi yeni bir litrelik beypazarı aldım 101 den onu dikiyorum
Sade nasıl içebiliyorsunuz ya asla içemem bir de litrelikkk 😅
Sade daha sağlıklı süte denk belki muadili denebilecek potansiyelde içecek :d alışkanlık
İyi bakalım afiyet olsun 😄
sizede hanımefendi 💅🏻
Genelde pek içmiyorum, içersem de limonlu içiyorum.
Meyveli severim Avşar elma baya güzel bundan içiyorum bende
Elindeki maden suyu Türkiye'de enok satılqn ecel olması gerekirken nerdeyse piyasadan silinicek
Kızılay ın portakal bisküvi elma aromalısına bayılıyorum
Bazen sade ve görseldeki markanın karadutlu olanı içiyorum
Karpuzlusu çok güzel birde karadurit. Sanırım ben içecekte kırmızı renkte olanları seviyorum
Şu bardağının kapğı da uyumlu 🤣🤣
Haha evett😅
Az önce ananaslı aldım
Aa denemedim hiç
Tavsiye ederim, biraz sarı kolayı andırdığı için bıktırmıyor
Denerimm deneyeceğim yanii 😅 severim farklı tatlar denemeyi
Afiyet olsun sjsvsbs
Tişikkirlerr sana da afiyet olsunn jdhfh
Şayol 🤗shxhxhvx
sırf onun için soda içiyon demi kız :D
Yok daha fazla çikolata yemiyim diye içiyorum 🥲
ooo neyli
Yine BİM'den almış ya jsjsjsj Beypazarı sade.
Doğru valla oradan aldım 6'lı djbdhdb sade içemiyorum ama napim 🥲
Heee alışman lazım kanka
Yok limon bile attım içine ama içemiyorum denedim baya jdbdbd
Burnunu sık nefes almadan iç kskskkskee
Kusmamı istiyosun dimii püü sana djjdhdbdb
Evet biraz jsjjdjd
Gıcıklığını hiç kaybetmemişsin jdbdhdbd
5 sene geçti oysaki jsjs
Abartma be kanka jdbdhdb
Tamam 4 sjsjjs
Cidden en son ne zaman konuştuk 😅 ben işe başladım o zamanlardı galiba jdbdbd
4-5 ay oldu kanka
Bu içeriğin maden suyu değil yalnız
Mineralli içecek olsun fark etmez
Meyveli seviyorum sadeyle pek aram yok
Maden suyunu sevmiyorum ki
Karpuz, çilek aromalı
Vişneli çok icerdim bir ara sırma.
Yalnız o elindeki maden suyu değil. Gazlı içecek.
Sade içmeyi daha çok seviyorum
Meyveli tercih ediyorum
Afiyet olsun. Ben sade severim
Sade de olur meyvelide
Fesleğenli harikaaa
Sarı kula
Afiyett
Beraberr
Tişikkirlerr
Karpuz çilek karışık
Sade severim
Avşar çok şireli