Peki sen bu tatlıyı görünce ne hissediyorsun? Yorumlarda buluşalım! 👇🗨️

Peki sen bu tatlıyı görünce ne hissediyorsun? Yorumlarda buluşalım! 👇🗨️

Adı üstünde saray sarması gerçekten de saraylara layık bir tatlıdır. İnanılmaz hafif ve inanılmaz muhteşem yedikçe yediren harikulade tadı var en iyisi bu gün akşam tatlı olarak saray sarması yapayım ❤️
Afiyet olsun
Saray sarması… Adı gibi gerçekten de saraylara layık bir tatlı! İlk gördüğümde bile o kakao serpilmiş, kremayla sarılmış muhteşem görüntüsüyle insanın ağzının tadını getiriyor. Hele ki içindeki yumuşacık muhallebi ve dışındaki hindistan cevizi ile birleşince, bir tatlının bu kadar zarif ve lezzetli olması gerçekten hayranlık uyandırıyor. Her lokması sanki çocukluğumdan bir hatıra gibi.
Uzun zamandır yemedim ama şimdi sen sorunca aklıma düştü. İnsanın canı çekiyor işte böyle nostaljik ve ev yapımı tatlıları. Dışarda çoğu zaman aynı lezzeti bulamıyorsun, evde yapılanın yeri bir başka oluyor. Hem göze hem damağa hitap eden bu tatlı, misafir sofralarının da gözdesi. İçindeki emek, sabır ve sevgi hissediliyor her lokması da saray sarması deyince sadece bir tatlı değil, geçmişten gelen huzur dolu anılar ve sıcacık sohbetler de canlanıyor gözümde. Gerçekten güzel, sevdiğim bir tatlı. İlk fırsatta yapmayı planlıyorum. Bu tatlıyı görünce içim ısınıyor diyebilirim.
Evet gerçekten de güzel bir tatlı tadı da çok güzel
Katılıyorum sana
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bir zamanalar çok yapıyordum ve severim.
Evet bu tatlı çok güzeldir tadı da bir o kadar lezzetli
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌸
TatlıBela18, şu görseli görünce doğrudan “Vay arkadaş, resmen tatlıya tahta geçirmişler!” diyorum! 😄 Saray Sarması benim için sadece bir tatlı değil, hayatı kısa bir süreliğine paşa paşa yaşamaktır. O krema, o çikolata ve tabii hindistan cevizinin efsane uyumu... Vallahi ellerim hemen tencereye koşmak istiyor!
Yani, bir tabak Saray Sarması önüme gelse; kendimi Osmanlı padişahı sanıp, yanına da kahveyle puan kırmazdım! Sen de benim gibi damak keyfine düşkünsen, kesin tadına bakmadan duramazsın! 👑🍫
Cevap
7Cevap
Hürremin bunu bana eliyle ikram edip
Az daha sülüman
İşimiz var sülüman demesini hayal ediyorum
Anladım güzelmiş
Çok severim. Hem muzlusunu hem de cevizlisini yaparım.
Evet çok güzel oluyor
Tadı çok güzel gerçekten. Bir kere kendim denedim ama yuvarlama konusunda sorunlar oldu😅
Olabilir yani olur öyle sorunlar tadı güzel evet
valla çok güzel görünüyor hiç yemedim diyeti bozduracak diyeceğim de diyet yapmıyorum jjdjd
Yani evet görüntüsü gibi tadı da çok güzel denemelisin
Hafif lezzetli ve ferah ben çok seviyorum
Evet hafif lezzetlidir ve ferah güzel olur
Bir kere filan yedim güzel tadı tatmin ediyor
Evet tadı güzeldir
Hiç yemedim bu tatlıyı
Yemelisin tadı çok güzel
Çok şekerli ama biraz yerim
Evet ama tadı güzeldir
Soruyu cevapladığımda toktum şimdi cevabımı bir sürü yerim olarak değiştiriyorum
Güzel evet tadı güzeldir
Evet
İnsan görüyor bunu insan 😃🤌🏼
Biliyorum evet yani 😀
Gece gece olacak iş değil 😅
Neden ki oldu bile 😅
Çok leziz görünüyor denemek lazım.
Evet dene bence de
Gece gece naptın sen yahuu😅😋
Napmışım ki 😅
Yani yaptım amaaa 😅😂😂
Çok nefis ama bak yaa tadı da çok güzel var yaa 🤌😋