Buyurun size bir öneri
Yoğurtlu Meyveli Granola
Malzemeler:
Yoğurt
Muz, çilek gibi meyveler
Granola veya yulaf
Bal veya tarçın
Yapılışı:
Bir kaseye yoğurdu al, üzerine meyve ve granola ekle. Hafif ama tok tutar.

#ZorundamıyımEfsane ✌1903✔™
Buyurun size bir öneri
Yoğurtlu Meyveli Granola
Malzemeler:
Yoğurt
Muz, çilek gibi meyveler
Granola veya yulaf
Bal veya tarçın
Yapılışı:
Bir kaseye yoğurdu al, üzerine meyve ve granola ekle. Hafif ama tok tutar.

#ZorundamıyımEfsane ✌1903✔™
Kahvaltı sevmeyenlerden olduğumu söylediğimde çoğu kişi şaşırıyor ama ne yapayım, içimden gelmiyor. O klasik sofralar, çeşit çeşit tabaklar bana hep fazla gelmiştir. Sabahları canım bir şey istemez genelde, midem de pek almaz zaten. Çay bile bazen ağır gelir, bir yudum su içip geçmek isterim o anı. Kimine göre eksiklik gibi görünse de ben böyle rahatım, zorlamaya da gerek yok. Herkesin sabahla kurduğu bağ farklıdır, benimki biraz mesafeli diyelim.
Bu tarz kahvaltıya hiç alışamadım illaki domates peynir zeytin reçel yumurta tereyağ kızarmış ekmek olmalı ama vakti olmayanlar için aparatif bir öğün gibi görünüyor.
Bende öyle
Evet hafif sabah kahvaltıları benim için olmazsa olmazdır ağır ve yağlı yemeklerin olduğu bir kahvaltı tüm günü mahfedebiliyor. Ben bu tür şeyleri genelde öğlen yemeği olarak ya da ara öğün olarak yemeği tercih ediyorum kahvaltılar için de çok iyi bir pratiktir. ❤️
Çok güzel söylemişsin eline sağlık
Çokta hafif olmamalı 😊
Sen harikasın ya :D
Efsane bir öneri gelmiş! 👏 Hafif ama enerji veren kahvaltılar candır. Ben de kahvaltıda yoğurtlu granolayı çok severim. Kremamsı yoğurt, tatlı meyveler ve çıtır granola bir araya gelince, damağında adeta sabah partisi başlıyor. 🍓🥄 Araya biraz da tarçın serptin mi, mis! Vallahi kahvaltıdan kalkarken bile pişmanlık yok, ağırlık yok. Tembel sabahlar ve koşturmacalı günler için süper dost. Tarif için de teşekkürler dostum, kim derdi sabah rutinimi değiştireceksin diye! 😊
Cevap
6Cevap
Tarif için teşekkürler ama bana yasak 🤣
Neden yasak. Tam diyetlik.
Evet tam diyetlik ama sağlık sorunum olduğu için galiba her şey tek bana yasak 😂
bana hiç fark etmez,,
Bir tatlı kaşığı chia bir yemek kaşığı yulaf göz kararı süt dolaba atın dinlensin üstüne meyve bal 👌🏼
3 yemek kaşığı yulaf bir bardak süt bir tatlı kaşığı kakao piştikten sonra bal+meyve ya da çikolata sürün üstüne meyve koyun. Kadınların tatlı aşerdiği dönemlerde çok iyi oluyor jdndjd
Ben de yapacam da benim midem bagirsaklarim sıkıntılı bunlar sorun yapar mi yulaf ezmesi özellikle
Ne sıkıntı var ki bağırsaklarda.
Mide bağırsaklar çalışmıyor tamamen bitti bir şey de yapamıyorlar da bulamıyorlar da doktorculuk oynuyorlar
Bilemiyorum zararı var mı yok mu o yüzden hiçbir şey diyemeyeceğim.
Ahaha bu benim tarif iste 😎😬
Gecenlerde sabah kahvaltisinda pogaca mi simit mi borek mi falan diye sorarken sana bunu tarif etmistim ya 😅🤣
evet :D
Kahvaltı yapılacaksa en babasından yapılır. 😂😂😂
Kızartmalar poğaçalar sucuklar börekler daha neler 😂😂😂😂
Ahaha 🤣
Ben 🙋 sırf bu yüzden annemle tartışıyoruz kahvaltıda zorla dolma yedirmeye çalışıyor 😄
Ne dolması :D
biber , patlıcan falan bizimkiler karışık yapıyor 😂
Ben ağır yiyecek seviyorum bol acılı menemen yeter bana..
😂 bende
Hafif kahvaltıyı severim hem zinde tutar. Bizim ekstra iş yerinde kahvaltı veriyor her sabah sütle gevrek yiyorum sonra iş başına dönüyorum.
Çok acelem varsa kahvaltı hazırlaywcak vaktim yoksa bu tarif tamda bana göre aslında severim pratik şeyleri
Böyle şeyler yemem kahvaltıda sevmem de. Normal kahvaltı yaparım her zaman. Bal, reçel, kaymak, peynir vs
Sabahları tatlı şeyler yemeyi hiç sevmiyorum ya soğuk sandviç gibileri seviyorum hem hafif hem doyurucu hem de güzel
Yok valla ağır olsun bol. Hamur işli ben ogünleri ağır seviyorum.
Çok güzel bir tarif ve bende arada buna benzer tarifler uyguluyorum.
Sabah kahvaltısı hiç olmasın diyenlerdenim
Olsun ya :D
Sabah kahvaltı olmasın mümkünse😅
Aaa olur mu hiç :D
Bence dolu dolu olsun olmalı da🙃
Olsun olmuşken
Valla ben akşamdan kalma yemekleri yiyorum
Duruma göre değişir
Meyveli yoğurt yemek sadece
Teşekkürler rejimdeydim zaten😊😀
Türk kahvaltısı seviyorum
Böyle şeyler damak zevkime hitap etmiyor