- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılen sevdiğim yemektir 😊 öyle ki annemden yapmasını bile öğrendim, önceden beraber de yapardık hamuru katlanması biraz zahmetli olsada yediğinde emeğine değiyor 😂 dumanı üstünde sıcak soslu mantıyı hayır demem, eminim buda güzel olacaktır şimdiden afiyet olsun 😊
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim 😊
En İyi Cevaplar
Ben değişik versiyonunu seviyorum bunu sevmiyorum yiyemiyorum hamuru içi aynı ama dış kısmı farklı içerisini yoğurt nohut kemikli nane yağ var Bir gün denemeni tavsiye ederim
010 Yorumla- 1 yıl
Aa teşekkür gaziantep yöresi dimi
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Denebilir tabiki😇
- 1 yıl
İstersen sana ellerimle yapabilirim 😂😜
- 1 yıl
Hahahah teşekkür ederim düşünmen yeter😇
- 1 yıl
Sanki yap desen yapacağım 🤭neyse umarım bir gün denersin kaçırılmaması gereken bir lezzet tabi dogru ve bilen eller ile yapılırsa 🤤👋👋👋👋
- 1 yıl
Kız bunu yollamayacaktım gereksiz oldu neyse rica ederim burayı gör orayı görme p
- 1 yıl
Sıkıntı etme😂
- 1 yıl
🫡🫡🫡🫡v
- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAskım ellerine sağlık çok seviyorum 😍
25 Yorumla- 1 yıl
İnşAllah nasip olur birgün balım🤎
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim bitanem ♥
Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eline sağlık bal bayılırim❤
15 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Başak’cım, ellerine sağlık vallahi! Mantı açmak ayrı bir sabır, ayrı bir yetenek ister, kim ne derse desin. Ben de mantıya bayılıyorum, hele ki üzeri bol sarımsaklı yoğurt ve tereyağlı sosla… O yüzden mantı sevmeyen var mı bilmiyorum ama ben kesinlikle o grupta değilim! 😂
Biraz aceleye gelmiş diyorsun ama hamurun görünümü gayet başarılı duruyor. Sonunda bitirdiysen, artık keyifle mideye indirebilirsin! Afiyet şeker olsun sana. Mantı yapanın yeri başka, gönlümüzde taht kurar! 🥟✨
Bir gün Urla’ya yolun düşerse birlikte mantı hamuru açarız, söz!12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı.
1 yılÇerkes mantısına benziyor gadası
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u 1 yılafiyet olsun ellerine sağlık mantı sevilmez mi ya :D
14 Yorumla- 1 yıl
Ahha sagol canım😂
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 😂🥳
- 1 yıl
🫶☺️☺️☺️
- 1 yıl
🫶 ☺️🌸
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBizim klasik mantıları sevmiyorum demeyelim de aramıyorum diyeyim. En sevdiğim mantı çeşidi ravioli. Pelmeni yedim, veraniki yedim, mantı yedim yine de ravioli kadar lezzetli pişirilenini görmedim...
12 Yorumla- 1 yıl
Hemide 4 peynirlisi :D
- Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSevsemde hamur işi yasak ama yapıyoruz aranıyor gelen misafirle eline sağlık güzel duruyor her ne kadar sabır istesede güzel 😂🤗☕
19 Yorumla- 1 yıl
Sorma bende kardeşlerim ve ve yeğenler için bayrama yapıcam hep et olmuyor sarma mantıda istiyor degişik olarak 😂😂 minicik minicik sinir olsa'da insan yapılıyor işte
- 1 yıl
Offf offf en zoru arada bi kalk mola ver ya da çok sinirli anında yap ben öyleyim 😂😂
- 1 yıl
Ayy nazı geçiyor demekki ne güzel allah birliğinizi daim etsin 😂🤗
- 1 yıl
Rica ederim hayırlı akşamlar 😂🤗
1 yılMantıyı yemeyi seviyorum ama yapmasını sevmiyorum.. Yine de el mahkum yapıyoruz.
222 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Ben de senin gibi yemek yapmayı çok sevmiyorum. Ama el mahkum yapıyoruz canım
- 1 yıl
Kalabalıkta çok keyifli olabilir, hatta tadından doyulmaz bile diyebilirim. Hele el yapımı, sevgiyle yapıldıysa. 🥰🦋🌹
- 1 yıl
Sen böyle güzel anlatıyorsan, eminim ona sevgini katarak yapmışsındır. Tadı kim bilir ne kadar güzeldir. Bazı insanların eli tatlı olur. Elinden çıkan bütün yemekler güzel olur, tadına doyulmaz. Eminim böyle anlattığına göre sen elinin tuzu olanlardansın, yemeğin çok güzeldir 🥰🌹
- 1 yıl
@gizemgizo1 anneler olunca el mahkum yapıyoruz. Ama beraber yapıp yemesi keyifli oluyor 😊
- 1 yıl
Evet canım, anneler olunca mecburen yapmalıyız. Ama çok şükür benim başımda bir anne yok, yalnız yaşıyorum. Sadece ben ev yapımı yemek seviyorum. Çoğu insan dışardan söylüyor, ama ben kendim yapıyorum. Hatta ben kendim yemek yapıyorum diye şaşıranlar oluyor. Nedense benim yemek yaptığıma inanmıyorlar 🙃🙈 @Tatlıı_Kızz
- 1 yıl
Kesinlikle haklısın canım. Sevgiyle yapılan her şey çok güzel oluyor. Ben eminim ki, sen de sevgiyle yaptığın için tadından yenmez 🩵 @Başak_6419
- 1 yıl
@gizemgizo1 benimde annem yanımda diye yaptığıma inanmıyorlar..
ya da bizi hassas narin ve bundan dolayı tembel görüyorlar 😊 - 1 yıl
Evet, yanında annesi olanların yemek yaptığına da pek kimse inanmıyor. Yalan söylediklerini sanıyorlar. Benim kuzenimde öyleydi, oradan biliyorum ☺️ @Tatlıı_Kızz
Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mantı sevilmez mi ya🥰 ama biz şeklini böyle Yapmıyoruz
13 YorumlaBen pek sevmiyorum ama yinede sen yapmışsan güzeldir 🥰🥰🩷
11 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elinize sağlık güzel gözüküyor. Baya büyükmüş mantılar.
13 Yorumla
1 yılEline sağlık çok severim ailece toplanınca yapıyoruz genelde
14 Yorumla- 1 yıl
Uğraştırıcı 👏🏻👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Kesinlikle öyle
1 yılEskiden severdim de şimdi artık pek sevmiyorum. Eline sağlık
11 YorumlaMantı sevmeyen nasıl yaşıyor acaba bol sarmısaklı yogurtlu soslu 🥺
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 597 cevap paylaştı.
1 yılBulursam yerim ama öyle Aman aman peşine düşmem Bağımlısı Değilim Hamur işlerini pek sevmiyorum mantı da yoğurt ile güzel oluyor yoğurdu olmasa yine Muhtemelen tercih edeceğim bir şey olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEllerinize sağlık çok güzel görünüyor konum istiyorum konum 🙈🙈🙈 ben de yemek istiyorum çok seviyorum mantıyı😊😊 afiyet şifa olsun 🤲🏻
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani imkanım olsa veya mümkün olsa hiç kaçırmazdım gerçekten davetiniz için ayrıca teşekkür ederim 🥰🥰
Cevap sahibi1 yılKesinlikle 😊 çok incesiniz gerçekten tekrar teşekkür ederim güzel yüreğinize sağlık 🥰
Cevap sahibi1 yıl🥰💞🌺💐💓😻💗
Gizli Üye(36-45)1 yılBu nasıl mantı nerenin mantısı 6419 bayılırım bol sarımsak soslu öffff beeee öfffff, vicdansız sabuha nefis var nefiss😋☺️😂
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOoo leziz, enfes, müthiş o zaman ama size darıldım bu dargınlığı gidermek için posta-kargo yoluyla bana da bir tabak lütfennn olmamı acaba bir tabakçık beee 😁😁😋😋😋😂😂😂
Elinize emeğinize sağlık afiyet olsun şimdiden
Cevap sahibi1 yılÇokkk teşekkür ederim ilginiz için misafir perverliğinize ve ikram kültürünüzü ayrıca tebrik ederim, tekrar afiyet şifa olsun👏🏻👏🏻👏🏻
Cevap sahibi1 yılO zaman boğaz harbi başlasınnn 😋😋😋
1 yılÇok mantıyla aram yok açıkçası. Ama seven çok insan var. Özellikle mantıya bayılan. Ben tercih etmiyorum. Daha çok sebze yemeklerine ağırlık veririm
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı.
1 yılBen sevmiyorum çok abartılan bir yemek. Sinop'ta 'Teyzenin Yeri' nde yediğim biraz daha güzel başarılıydı. Çok sık yenip özlenen bir yemek olamaz.
20 Yorumla Mantı severim. Yapması biraz zaman alsa da yemesi çok güzel oluyor. Afiyet olsun, ellerine sağlık.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 724 cevap paylaştı. Biraz değil bayağı aceleye gelmiş. Mantı bôyle sıkılmaz ama.😃
114 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mantı sevilmez mi bea, çok severim
011 Yorumla- 1 yıl
aynen öyle hacıı :D https://www.youtube.com/watch?v=0o6OWS7dx34
Mantı sevilmezmi birinin içine zeytin çekirdeği koy yavaş yesinler ☺☺
10 Yorumla
1 yılAbla bunlar mantıdan ziyade içli köfte gibi olmuş 🤣
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Kim sevmez ki mantıyı özellikle kıymalı ya da patatesli olanı en sevdiğim ❤️
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 452 cevap paylaştı. Sevmem içi kıymalı makarna gibi, yöresel olacak bi tarafı yok bence el ile yapılması da saçma geliyo
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGeçen gün bir mantı yedim içi ful et doluydu enfesti.
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 512 cevap paylaştı. Kıymalı sarımsaklı manti of birde kola açarsın tamam bu iş
10 YorumlaOfff bayılırım ellerine sağlık çok güzel olmuş
10 Yorumla
1 yılÇok güzel yapmışsın eline sağlık ama ben sevmiyorum hamur işi uahah
11 YorumlaHiç yemesen de aramam ama olsa da yerim, bütün nimetleri yerim. Allah ziyade etsin
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeverim ama böyle uğraşmalı mantıdansa hazır mantıyı tercih ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEskiden sevmezdim abla. Artık yiyorum, eline sağlık.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mantı sevmeyen de ne biliyim 😅🤌🏼
11 YorumlaEline sağlıkk yoktur bence sevmeyen
11 Yorumla
1 yılmantı değil börek bu jckdidbdjdksmjshsjen
16 Yorumla- 1 yıl
hayir börek cjfmfjfjdjdj
- 1 yıl
tamam nxjjdjdndhjd
- 1 yıl
cansın can ndkjdjd
Sevilmez mi ya eline sağlık 🌸
11 Yorumla
1 yılKıymalı makarnadan farkı yok benim için
15 Yorumla- 1 yıl
Boşuna eziyet
- 1 yıl
Seni mantı değil erkekler şımartmalı, mantıdsn beklentin çok yüksek bence😂
- 1 yıl
O zaman manyıyada gerek yok😂
1 yılHamur olan şeyleri sevmiyorum maalesef :/
11 Yorumla
1 yılAllah'ım ya mantı sevilmezmi lâ ilâhe ilahla burada mantıdan bahsediyoruz...
10 Yorumla
1 yılOlsada olur olmasada. Bayilanlari anlamiyorum
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlaa da yesek ama nerde
10 Yorumla Güzel olursa bayılırım.
10 Yorumla
1 yılEllerine sağlık çok güzel olmuş.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu mantılar büyük gibi
10 Yorumla
1 yılSeverim kim güzel yapıyorsa 😀
10 Yorumla
1 yılBen çok sevmem mantıyı
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılMantı sevmeyen bizden değildir.
10 Yorumla
1 yılManti sevilmez mi hic 🥹
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılYapan olursa severim 😬
10 Yorumla
1 yılMantı sevmeyenle. isim olmaz eline sağlık
10 Yorumla
1 yılYok şimdiden afiyet olsun
10 Yorumla
1 yılUzun süredir el mantısı yemedim harbi
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benim hiç aram yok..
213 YorumlaYeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Sevmem
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEline sağlık sulu sumaklı da çok hoş oluyor
10 Yorumla
1 yılEline sağlık, seviyorum
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılSeverim ellerine sağlık 😍
00 Yorumla Mantı sevmeyen de ne bilim
00 YorumlaUff elinise sağlık ben severim
00 Yorumla
1 yılBen mantı severim de yapan kimse yok
20 YorumlaYapacak kadın...
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 503 cevap paylaştı. Pek değil
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri