Biraz kan, göz yaşı ve acı olmadan ne anlamı kalır ki 😏 Keyifli geceler.. 🥂

#smell

Biraz kan, göz yaşı ve acı olmadan ne anlamı kalır ki 😏 Keyifli geceler.. 🥂

#smell
Yok ya devamlı öyle sert olmayı sevmem özellikle insanlara karşı sohbet ederken kırıcı olmayı hiç sevmem Ben hatta bu konuda bazen babamla bile ters düşeriz, ama tabii ki şöyle bir gerçek de var yani benim bulunduğum ortamda bana değer vermeyen kıymet vermeyen zamanında canımı yakmış her insana da böyle polyanlılık yapamam
Ben tamamen karşımda ki kişiye göre davranıyorum ayni mesela beni seven değer veren kişilere karşı sakinim ve nazik iyi davranıyorum ama sevmediğim ya da bana kötülük yapan birisi varsa ya da bana kaba davranan birisi varsa bende onlara karşı aynı şekilde davranıyorum. çünkü bir insana gereğinden çok değer verdiğiniz zaman maalesef ki bu değeri kötüye kullanıyor. birde karşı cinse karşı kediyim biraz sdfsdf :D :D
Cevap
43Cevap
Sert takılıyorum...
Bir türlü yumuşamıyorum.
Dengesiz takılıyorum. Ne şekilde eserse 😬😂
Kişiye yerine göre takılmayı severim 😀
Yerine göre aslında ama eğlenmeyi seviyorum
İş hayatımda paylaşımcı, ekip çalışmasını savunan, Her akşam 17.00 beyin fırtınası toplantısını yapan ancak!!! verilen işinde kendi tavrını ve tarzını koymayan buna rağmen söylenen veya verilen eğitimleri hiçe sayan personele karşı acımasızım, babam olsa affetmem derecesinde, ama özel hayatımda daha tolere edici daha keyifli daha sohbetkarım
Çok sert değilim ama fazla minnoş da sayılmam. Orta sertlik diyelim. 😄
yumuşak olmak zor benim adıma.. çok sert olmasam da sert doz iyidir
Ne çok sert ne çok yumoş. Ama yumoş deterjan güzel kokuyor
ahs :D
Yumoş sprey kullanıyorum burada okumuştum zaten çok güzel gerçekten
İkili bir ilişkide bence tek taraflı bir düşünce olamaz. Sonuç olarak ( Duygu ) yoğunluğu yaşandığı için iki tarafında birbirine göre davranması birbirlerini alttan alması. Buda kolay olmayan bir durum ben an'a göre yaşarım pozitifligim karakterim de var ruh benzerini bulmak aşk'ı bulmaktır bende...
Normalde aşırı yumoş, güler yüzlüyümdür ama sinirlenince içimden tuhaf bir yaratık çıkıyor. Tabak, bardak bile kırabiliyorum ama aşırı aşırı sinirlilik durumunda 😅😂
Ben naif davransamda konuşma tarzımdan ve ses tonumdan "gel öldür istersen" diyenler oluyor. Çıtı pıtı kızım, yumoş gibi birşeyim normalde. d
Genel olarak yumuşak yumuşak severim, kibar, narin, pamuklara sararak... Ama bir yerden sonra 😅 sert gerekiyor 😈 zaten kadın istiyor bunu 🤣
Nabza göre serbet. Alevlerin içinde bulabiliriz kendimizi😁
Yumoş yumoş biriyim ama arada sert oluyorum. Karışık yani.
Kan dehşet vahşet karanlık kir pas dağınıklık bayilirim
Sevgilim olmadı henüz ama genel anlamda narin dokunuşlar sergilerim.
Durumlara göre, olayalara göre değişiklik gösteren bir durum 😃
Yumoş yumoşum. Kimseye bulaşmam çok konuşmam.
Dışardan bakınca çok sert duruyorsun diyorlar
Biz genelde savaşıp kaybetmeyi tercih ediyoruz barış huzur mutlu bir ortam bizi bozuyor.
Yerine göre, zamanına göre, adamına göre değişir.
Dışarıya karşı sertim, seçtiğim kişilere karşı da ya çok yumoşum ya da orta karar.
Kişiye göre ya sevdiğime yumuş yumuş sevmedigime şeytan gibi ksjshs Allah affetsin 😂😂
Nazik olmak istesem de sert oluyor orantısız güç beni hayatta zorluyor
hoşuma gidene yumoşum ama hoşuma gitmeyen kişi sınırlarını zorladığında sert oluyorum :D
Sevgilim en son beni duvara yapıştırdı duvarın alçısının tadi hala ağzımda en güzeli bu zatenn
Karisik.. tatlı ama.. Bir o kadar sert
Naif duran kaya parçasıyım
Biraz sertim 😃
Kişiye ve yerine göre
Rampada yumuşak inişte sert
Ortada ama biraz daha yumoş yumoş işte
Sert olmayi severim herzman
Nedense soruyu okuyunca bi gülümseme geldi bana.
Yumuşacık vede pürüzsüz 😂
Çok kararsız kaldım şu an sjdjsjd
Sakin takılıyorum relaks
Yumoş yumoşum
Haşin ve gaddar
Bir yanım taş diğer yanım pamuk
Duruma göre değişir 🙃
Yumoşluk bana göre değil daima sert
Kişiye göre yumoş yumoşluğum değişir 🦥
Degilisiyor. Normal zamanlarda sakinim. Ama koç burcuyum. Yani belli olmuyor.
Ikisinin arası
idealim sanki
Çok sertim.
Ortalarda bir yerlerdeyim
Sert başlar soft biter genelde
nabza göre şerbet veriyorum diyelim
Alengirli
Yumuşacık 😋💗
Sert iyidir heyecan verir
Yerine göre.
Sert takılmak iyidir
Her anın zevkine göre kanka 😉