Diğer Napıyorsunuz Mırtıflar😅? Pempedahaülmedİiii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Canım sıkıldı sataşacak yer arıyorum😅😅 Güncellemeler1 yıl Mırtıflar bitmiyor bu işler ne alemdesiniz Napıyorsunuz Mırtıflar😅? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91,6b cevap paylaştı. sıkılıyorum sadece 1 0 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Can sıkıntısı tv de de bir şey yok öyle boş boş oturuyorum balkonda 0 2 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Yabani vardı kim kimin neyi belli değil heycanlı kdjdjdjd Yorumla pattadanak 1 yıl Ülke öyle zaten hiç değişik gelmiyor Yorumla
hatıce191919 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl evdeyim ksdeyim sataş zaman gecsin 😂 ablam 1 6 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Geceler uzun hoş geldin mırtıfcan 😅😅 Yorumla hatıce191919 1 yıl hoşbulduk zaman geçmiyo ablamm Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Bekar mısın ben çocuklardan balkona kaçtım burdada sıkılıyorum 😅😅 Yorumla hatıce191919 1 yıl ablam evliyim ya ama cocuk yok 2 gunluk 3. gun bitiyo Yorumla hatıce191919 1 yıl iyi kacmissin iyi olur Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Allah mutlu mesut etsin inşAllah 🤲 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. mırtıf mı, o ne ilk kez duydum 1 5 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Çingene demek bizde 😀 Yorumla Alemdaralii 1 yıl Antep yöresi mi yoksa, Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Yok Van cenevari kdkdkdd Yorumla Alemdaralii 1 yıl ama tuttum bu kelimeyi, kullanırım ben bunu Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Kullan kullan 😀 Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Gel bana😂😂😂 1 8 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Annem yabancılar cagırırsa gitme ilaçlı gazoz verirler diye tembihledi jdjdjdj Yorumla AslanDogan34 1 yıl 😂😂😂 yok kız elmalı şeker var bende 😂😂😂 sataşacak birilerini arıyom yazmışın o yüzden gel dedim korkma bişey yapmam😂😂 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Elmalı şeker mi hemen geliyorum jdjdjddj Yorumla AslanDogan34 1 yıl 😂😂😂 gel gel Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Konum at Yorumla AslanDogan34 1 yıl Atacamda korkuyom ya şekerlerimi çalarsan😂😂😂 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Kandırdım seni kdkfjfjfn Yorumla AslanDogan34 1 yıl Tamam ozaman Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl pembe gacısı oynak balina nasıl 0 1 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl İyi ne olsun 😄 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Pembe evde çekirdek bitti yollasana bea 0 10 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Çekirdek ten fındık , badem e terfi ettim daha hijyenik ortam kdkfkf Yorumla CaptainVenture 1 yıl Parayi buldun ilk kürk aldin simdi findik badem ohhh miss Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Sende bul kskanma yuksa sen Yunus musun 🙃🙃Uynak balina da ulabilirsin. Bu sitede erkek kızı garışık zati 😅😅 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Yunusum ben bea Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Ben artık Beter e aşığım. Huşt aç kkupek 😄😄 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Beter beter olacakta Göremeyecen inşallah cok amin 😂 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Delu jfjfjf Yorumla CaptainVenture 1 yıl delüyük emme yunusumuz kalbimizde beter olasın pembeee Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Bulmaca gibi cümle kdkfjjf Yorumla CaptainVenture 1 yıl yunus zeki işte naparsın bea Yorumla
Saliha-inci Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mırtıbı bilen kaç kişi çıkar acaba 1 2 Yorumla kursunkelam 1 yıl Kars'ta duymuştum. Yorumla Saliha-inci 1 yıl @kursunkelam çoğu yerde kullanılıyor Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hastayım valla 1 1 Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Geçmiş olsun neyin var ki Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence bu mirtif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sıkılıyorum sadece
Can sıkıntısı tv de de bir şey yok öyle boş boş oturuyorum balkonda
Yabani vardı kim kimin neyi belli değil heycanlı kdjdjdjd
Ülke öyle zaten hiç değişik gelmiyor
evdeyim ksdeyim sataş zaman gecsin 😂 ablam
Geceler uzun hoş geldin mırtıfcan 😅😅
hoşbulduk zaman geçmiyo ablamm
Bekar mısın ben çocuklardan balkona kaçtım burdada sıkılıyorum 😅😅
ablam evliyim ya ama cocuk yok 2 gunluk 3. gun bitiyo
iyi kacmissin iyi olur
Allah mutlu mesut etsin inşAllah 🤲
mırtıf mı, o ne ilk kez duydum
Çingene demek bizde 😀
Antep yöresi mi yoksa,
Yok Van cenevari kdkdkdd
ama tuttum bu kelimeyi, kullanırım ben bunu
Kullan kullan 😀
video izliyorum sen napıyosun
Gel bana😂😂😂
Annem yabancılar cagırırsa gitme ilaçlı gazoz verirler diye tembihledi jdjdjdj
😂😂😂 yok kız elmalı şeker var bende 😂😂😂 sataşacak birilerini arıyom yazmışın o yüzden gel dedim korkma bişey yapmam😂😂
Elmalı şeker mi hemen geliyorum jdjdjddj
😂😂😂 gel gel
Konum at
Atacamda korkuyom ya şekerlerimi çalarsan😂😂😂
Kandırdım seni kdkfjfjfn
Tamam ozaman
pembe gacısı oynak balina nasıl
İyi ne olsun 😄
Pembe evde çekirdek bitti yollasana bea
Çekirdek ten fındık , badem e terfi ettim daha hijyenik ortam kdkfkf
Parayi buldun ilk kürk aldin simdi findik badem ohhh miss
Sende bul kskanma yuksa sen Yunus musun 🙃🙃Uynak balina da ulabilirsin. Bu sitede erkek kızı garışık zati 😅😅
Yunusum ben bea
Ben artık Beter e aşığım. Huşt aç kkupek 😄😄
Beter beter olacakta Göremeyecen inşallah cok amin 😂
Delu jfjfjf
delüyük emme yunusumuz kalbimizde beter olasın pembeee
Bulmaca gibi cümle kdkfjjf
yunus zeki işte naparsın bea
Mırtıbı bilen kaç kişi çıkar acaba
Kars'ta duymuştum.
@kursunkelam çoğu yerde kullanılıyor
Seni sormalı navgundi.
Hastayım valla