Baklava
Halka tatlısı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Baklava ve halka tatlısı ikisi de aslında birbirinden güzel lezzetleri vardır ve ikisinin tadı da ayrı bir güzeldir Halka tatlısını güzeldir yani görünüş olarak ve tat olarak lezzeti de çok güzeldir tabi ki şerbeti de tam kıvamındaysa güzeldir evet ama Baklava'da çok güzeldir bana göre çünkü o çıtırtısı, yerken o ağızda dağılan güzel tadı ve şerbeti de yerindeyse çok güzel bir tatlıdır hele Antep Fıstıklıysa tadı mükemmel olur bu yüzden benim tercihim Baklavadan yana❤️
Baklava tabii ki. Halka tatlısı da güzel evet ama baklavanın yeri kesinlikle ayrı. Halka tatlısını Maraş'ta güzel yapıyorlar. Sıcak sıcak yapıyorlar ve yiyorsun harika oluyor. Yine aynı şekilde baklava da öyle. Antep'ten getirmişti bir tane mühendis arkadaş. Harikaydı. Tadına doyamamıştım.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Tatlı muhabbeti açılır da Orçun dayanabilir mi? 😃 Benim gönlüm direkt baklavadan yana! Hele bir de antepfıstıklıysa… O çıtır çıtır katlar, bol fıstık dolgunluğu, yumuşak ama ağızda dağılan yapısıyla kalbimi her seferinde fetheder. Halka tatlısı da güzel ama ben biraz “şerbet olayım, damağa iz bırakayım” diyenlerden değilim. Tatlıyı keyifle yiyeceksin, sonrasında da şerbet havuzunda değil, mutluluk denizinde yüzmelisin! 🥳
Ankette kesinlikle “Baklava” diyorum. Senin gibi ben de favorimi seçtim, tatlının efendisine selam olsun!
Cevap
20Cevap
Baklava
Baklavası veririm ama halka tatlısı daha hafif geliyor
sütlaç diyorum
@Simaymine sütlü tatlıları daha çok seviyorum hafif ve güzel 🙄
hem milli tatlımız 🙄 :)
İkiside değil sevmiyorum aşır tatlıları şerbetli falan asla yemem
Baklava tabi ama Görseldeki halka tatlısı biraz değişik
Baklava olsa yerim ama beni baydı o yüzden halka tatlısıı
baklava ile halka tatlıyı bir tutanın kendisine ve tatlılara saygısı yoktur.
Baklavanın yanında halka tatlısı nedir
Rus kadınları türk kadınları gibi bir şey oldu 😏😋
baklava tabi halkanın yeri başka ama sıcak çıtır çıtır
Cevizli ev baklavası hepsini solda sıfır bırakır
;Antep fıstıklı baklava beaa :D
Anne elinden bir baklava fena olmazdı 😀
Baklava tabi ki. Fıstıklı olsa tadından yenmez
Baklava diyelim
Halka tatlısına hiç şans vermemişsin :)
Halka tatlısı bu değil ama
Bu soruyu görmediğimi farz ediyorum sen anla
hicbiri