Yeme & İçme Baklava mı, kadayıf tatlısı mı? Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 🥲cok zor Baklava Kadayif tatlisi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Baklava mı, kadayıf tatlısı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben baklava sevmem çünkü şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Soğuk baklavaFıstıklı baklavaKuru baklavaŞöbiyet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neyi zor ikisi de değil sütlü tatlılar daha iyi 0 1 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Tm abla Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kadayim alayimm 0 7 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Fistikli? Yorumla DüşünenMaster +1 yıl Kadayıf djdj Yorumla DüşünenMaster +1 yıl Fark etmez ya lezzetliyse birde yanına dondurma varsa uff Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Fena Yorumla DüşünenMaster +1 yıl Hadi yapta davet et yiyekk djdj Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl 🤣hayatta ugrasmam alirim ama Yorumla DüşünenMaster +1 yıl Hee, oda olurr djdj Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kadayıf 0 0 Yorumla
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Baklava ama soğuk 0 1 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Isıtırım ben sana 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baklava acarim ben 0 2 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Iyi gozun aydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gözlerime sağlık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben baklava sevmem çünkü şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum
Soğuk baklava
Fıstıklı baklava
Kuru baklava
Şöbiyet
Neyi zor ikisi de değil sütlü tatlılar daha iyi
Tm abla
Kadayim alayimm
Fistikli?