Yeme & İçme Günlük kahve dozunuzu dedikodu eşliğinde aldınız? Tirimusisi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dedikodusuz aslaaa 🤫 Güncellemeler1 yıl Çok büyük dedikodu haberi aldım ayol modum yerinde hahahayttt Günlük kahve dozunuzu dedikodu eşliğinde aldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dedikodu yapacağım kimse yok şu an, dizi izlerken içmeyi tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Tatlıı_Kızz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Günlük kahve dozumu şarkılar, şiirler ve tatlı bir sohbet eşliğinde aldım. 0 0 Yorumla
lokumbiskuvi Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Akşam kızlarla toplantı var oraya saklıyorum henüz içmedim 0 3 Yorumla Tirimusisi 1 yıl Ay benide çağır Yorumla lokumbiskuvi 1 yıl Gel beraber gidelim Yorumla Tirimusisi 1 yıl Oluyyy Yorumla
Kafalarjupiter06 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dedikodu yapacak kimse yokki 1 3 Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl Gel edelim neymiş Yorumla Tirimusisi 1 yıl Olmasss Yorumla Kafalarjupiter06 1 yıl Neddn Yorumla
u UykucuHilal Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 601 cevap paylaştı. Kahveye ve dedikoduya bayılırım 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Apranax eşliğinde aldım 1 0 Yorumla
Xxmen2626 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Kahveye evet dedikoduya hayır sana çok çok evet 😃 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sessiz içerim ben kahveyi 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bugün kahve de içemedim dedikodu da yapmadım 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Yok işe giderken aldım 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Kahve içtim de dedikodu yapmadım :) 0 0 Yorumla
Mstf9899 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Yakıştıramadım sana 🤣🤣🫢🫢 0 1 Yorumla Tirimusisi 1 yıl Nedennnn Yorumla
Samwise_gamgee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Çay içtim 0 2 Yorumla Tirimusisi 1 yıl Çay sevmimm Yorumla Samwise_gamgee 1 yıl Sevmim ne? Sevmiyorsan sevmiyorum de ayrıca karton bardakta içtim hahaha Yorumla
Brk9494 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. :d hayır 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Günah günah 0 2 Yorumla Tirimusisi 1 yıl Yoo fikir alışverişi Yorumla Zevkli_adam 1 yıl Kendini kandır öyle sadece Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dedikodu yapacağım kimse yok şu an, dizi izlerken içmeyi tercih ediyorum
Günlük kahve dozumu şarkılar, şiirler ve tatlı bir sohbet eşliğinde aldım.
Akşam kızlarla toplantı var oraya saklıyorum henüz içmedim
Ay benide çağır
Gel beraber gidelim
Oluyyy
Dedikodu yapacak kimse yokki
Gel edelim neymiş
Olmasss
Neddn
Kahveye ve dedikoduya bayılırım
Apranax eşliğinde aldım
Kahveye evet dedikoduya hayır sana çok çok evet 😃
dedikodusuz olucak maalesef birisini bulamadim