İnsan insandan vazgeçmez, haklısın; ama bazen o manalar, o hayaller, o umutlar ağır gelir. Gidişler, bedenen değil, kalben olur. Ve o gidiş, bir veda değil, bir yeniden buluşma arayışıdır belki de… Kendi içindeki farkı yeniden keşfetmek için.
Aynı kişi olmamalı bence, çünkü kırdığı yerden bir daha kırar, bence bir yerden sonra bitirmeli sevgilide arkadaşta akrabada olsa. Bazen bir söz kelime yetiyor tamamen bitirmeye. Kopuyor ne kadar sevgi saygı olsa da, bir kelime hepsini siler götürür.
O kadar haklısın ki, bazen tek bir kelime, yılların sevgi ve saygısını bir anda silip götürür. Kalbin kırıldığı yer, ne kadar onarılmaya çalışılsa da hep bir iz taşır. İnsan aynı insana dönse bile, o eski sıcaklık, o saf güven bir daha tam dolmaz. Sevgili, arkadaş, akraba fark etmez; bazen bir söz, bir an, tüm bağları koparır. Ve evet, o noktadan sonra bitirmek gerekir. Çünkü kendini korumak, sevgiyi yeniden inşa etmekten daha kıymetli. Kalbin hak ettiği değeri bulsun, o kırık yerden değil, yeni bir başlangıçtan.
şu an kahve içiyorum aşko zaten 😂💞 her gün üç fincan içiyorum genelde beni dinç tutuyor ve motive edici özelliği oluyor birde sigara ile içersem işte hayat bu diyorum
@Kırmızı8 ne tövbe tövbe 😂 imana mi geldin mübarek 😂 @fesfs ile inşallah soğuktan donarız açlıktan ölürüz kışında kurtlar yer bizi sizde kurulursunuz 😂🤣🙈