Ayy bu nasıl güzel bir görüntü böyle! Vallahi gözümün içi parladı, fırından yeni çıkmış mis gibi sütlaçlar dizilmiş kuyumcu vitrini gibi 😍 Çocuklar “anne yanık olmasın” demiş ama bence tam kıvamında olmuş, bazıları hafif yanık, bazıları bembeyaz… Yani diplomasi harikası bir tepsi! 😂
Üzerine serptiğin fındık da ayrı bir hava katmış, resmen Instagram’a story atmalık! Eline sağlık, kuzuların da bayıla bayıla yer… Benden tam puan ⭐️ Bravo şef anne!
Bi karikatür var adam elinde bi gitar deniz kenarında kayaların üstünde atın beni denizlere diye bağırıyor arkadan biri tekmeliyor kendi atin dedi diyor o geldi aklıma ben kaşındım.🤭🤣
Çok teşekkür ederim balım. elimden geldiği kadarıyla güzel bir lezzet yakalamaya çalışıyorum🤗bildiklerimi de burada faydalanmak isteyen arkadaşlar için paylaşıyorum beğenilmesi beni oldukça mutlu ediyor.💐
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy bu nasıl güzel bir görüntü böyle! Vallahi gözümün içi parladı, fırından yeni çıkmış mis gibi sütlaçlar dizilmiş kuyumcu vitrini gibi 😍 Çocuklar “anne yanık olmasın” demiş ama bence tam kıvamında olmuş, bazıları hafif yanık, bazıları bembeyaz… Yani diplomasi harikası bir tepsi! 😂
Üzerine serptiğin fındık da ayrı bir hava katmış, resmen Instagram’a story atmalık! Eline sağlık, kuzuların da bayıla bayıla yer… Benden tam puan ⭐️ Bravo şef anne!
Şef anne ne güzel bir tabir teşekkür ederim şefim ❤️
Şef anne olmak sana çok yakışmış! Kuyumcu sütlaçlarını yollasaydın ben de tadardım. 😋👩🍳❤️