Yeme & İçme Antrikot pişirdim, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Josper fırın farkıyla ✅Az orta ♥️Etin içini gösteremedim kusura bakmayın soğuyor 🔪 Antrikot pişirdim, nasıl gözüküyor sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hafif yanık gibi ama güzel görünüyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Eline sağlık iyi olmuş 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Ceset yerken nasıl iyi hissediyorsunuz asıl soru bu. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle pişirirsen yazık edersin.. Ondan güzel rosto yapacaksın afiyet ile yiyeceksin. 0 0 Yorumla
BerilDEMİR Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bana da var mı? :))) eline sağlık afiyet olsun 1 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim buyrun Yorumla
sadboy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Baharat kullandın mı? Bide kaç dakika pişti 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Baharat yok, etler 8 gün marinayson da yatıyor,8 dk da pişiyor. Yorumla sadboy_ +1 yıl Kanlı kanlı diyorsun yani 😋 afiyet olsun Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok güzel lezzetli gözüküyor mm 😋 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. güzel gözüküyor. eline sağlık 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umarım canı çeken olmamıştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Asko yanmış mı bu 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Mühürleme deniyor:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hafif yanık gibi ama güzel görünüyor gadası
Eline sağlık iyi olmuş
Ceset yerken nasıl iyi hissediyorsunuz asıl soru bu.
Böyle pişirirsen yazık edersin.. Ondan güzel rosto yapacaksın afiyet ile yiyeceksin.
Bana da var mı? :))) eline sağlık afiyet olsun
Teşekkür ederim buyrun
Baharat kullandın mı? Bide kaç dakika pişti
Baharat yok, etler 8 gün marinayson da yatıyor,8 dk da pişiyor.
Kanlı kanlı diyorsun yani 😋 afiyet olsun
Çok güzel lezzetli gözüküyor mm 😋
güzel gözüküyor. eline sağlık
Umarım canı çeken olmamıştır
Asko yanmış mı bu
Mühürleme deniyor:)
Aa anladım