Yeme & İçme Buharda çipura yaptım, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Wasabili patates püresi eşliğinde sote ıspanak buyrun ✅👨🍳 Buharda çipura yaptım, nasıl gözüküyor sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 24 +1 yıl Vayy çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık, eminim tadı da görüntüsü gibi çok güzeldir 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tek kelime ile harika. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hiç denemedim ama leziz görünüyor. sayende hiç bilmediğim yemekleri öğreniyorum 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bol biberli zeytin yağı sürülmüş şekilde ızgarasını yerim yoksa yemem. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok severim, leziz görünüyor ellerine sağlık 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Beğenmedim 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Lütfen beğen. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vayy çok güzel gözüküyor, ellerine sağlık, eminim tadı da görüntüsü gibi çok güzeldir
Tek kelime ile harika.
Hiç denemedim ama leziz görünüyor. sayende hiç bilmediğim yemekleri öğreniyorum
Bol biberli zeytin yağı sürülmüş şekilde ızgarasını yerim yoksa yemem.
Çok severim, leziz görünüyor ellerine sağlık
Görüntüsünü beğenmedim ben
Beğenmedim
Lütfen beğen.