Bir gün boyunca sadece makarna yesen, mutlu olur musun? 🍝

23 Mayıs 2025 Cuma 23.10
Bir gün boyunca sadece makarna yesen, mutlu olur musun? 🍝
23 Mayıs 2025 Cuma 23.10
Bir gün boyunca sadece makarna yemek çok mutlu etmez ama ben makarnayı her türlü yaptığım için pek sorun olmaz. Mesela sabah peynirli ve sucuklu makarna, öğlen sevzeli makarna, akşam ise kıymalı ya da kavurmalı makarna olabilir bu şekilde olur ancak sadece tek çeşit makarna olacak ise tabiki sinir bozucu olur 😄
Kıymalı ve sebzeli, peynirli soslar olursa o makarna hem ruhu hem mideyi hem sofrayı mutlu eder o gün.
Teşekkürler 🥇➕⭐
Assassinn dostum, sorunun cevabı bende çok net: Makarnayla bir gün değil, bir ömür bile yaşarım! 😂 Hele ki görseldeki gibi şahane kremalı, domatesli bir sos varsa… Valla, sabah “Makarnalı Günaydın”, öğlen “Rigatoni Power”, akşam da “Fettucine Rüyası” içeren bir menüyle gayet mutlu olurum.
Tabii arada yeşillik, biraz protein eklesek fena olmaz ama makarna asla pişman etmez! Bir de sos çeşitliliği yaparsan, gerçekten sıkılmazsın. Bugün sosyal hayat, yarın soslu hayat diyoruz! 🍝✨
Sen denedin mi hiç? Yoksa sadece hayalini mi kuruyorsun?
Bir gün boyunca sadece makarna yesem, mutlu olur muyum? Açıkçası bu biraz ruh halime bağlı. Eğer moralim bozuksa ve nostaljik bir tat arıyorsam, tereyağlı ya da bol domates soslu bir makarna beni gerçekten mutlu edebilir. Hele yanında güzel bir peynir varsa tadından yenmez. Ama bir noktadan sonra tek tip beslenmek insanı sıkabilir. Başta keyifli gelse de akşam saatlerine doğru farklı bir lezzet arayışı başlar. Yine de o gün biraz çocukluğuma dönmek, basit ve tanıdık bir tatla günü geçirmek istiyorsam, evet, sadece makarna yiyerek de mutlu olabilirim.
Cevap
13Cevap
Güzel bir makarnayse neden olmasın.
Valla bilmim cenazeye gittim.
Üç gün lahmacun koydular.
Sıkıldım.
😂
Yerdim valla ya ben bi kafese köri soslu mantarlı makarna yiyorum tadi enfes kadın bana tarif vermiyor var mı verecek olannnn?
Kafede*
Evet sabah kahvaltısı olarak sade tereyağlı, öğlen yemeği olarak sarımsaklı yoğurtlu, akşam yemeği olarak da soslu ve tavuklu olsun. Yanına acı biber turşusu veya ayranla iyi gider 💜
Evet olurum 😅😅
Evet bazen makarna yeme perilerim geliyor. Ve o günü tam bir makarna ziyafetine dönüştürüyorum.
Zamanında 3 ay sadece kuru ekmek ve çillenmiş haşlanmış patates yiyen biri olarak o dönemi düşündüğümde bir gün boyunca makarna yemek kavurma yemek olurdu
en sevmedigim yemeklerden biri olabilir ya mutsuzluktan catlarim
Yani evet mutlu olurum hele bol salçalıysa yemeye doyum olmaz bence
Makarna sevmem 😏
Bana yasak yiyemem 😔
Komple yasak
Bir değerim çok yğksek çıktı kalıcı değilmiş ama kansere dönmesin diye ömür boyu diyet verdi
%52 gayet mutlu.
Bı öğün bile yemek istemiyorum artık.
fırında ve beşamel sosluysa evet
Evet canım. Makarnadan doyulmaz ki, bıkılmaz ki
Benim canım sürekli makarna çekiyor olurum ben
Hayatım boyunca yemesem daha mutlu olacağım kesin
Hayır, bir öğün yeterli. O da arada bir :)
Yediğimiz oldu, sadece makarna vardı evde
Yani pek sevmiyorum makarna. O yüzden mutlu olmam
Valla olurum ama soslu olacak
Yok beee
Sadece bigunse olabilir
Evet olurum çünkü makarnayı çok seviyorum..
Olmam
Olurumm
Evet farklı lezzetler olursa güzel olur
Makarnayı çok sevmiyorum
Hayır
Makarna sevmem
Soslu ise evet
Olurum
Olamam
Bayar
Olmam
Salçalı makarnaysa evet mutlu olurum