Ben seni severim, çok severim mesela dersin ki yalan söylüyorsun böyle sevgi olmaz..
Sadık kalırım bütün kadınlar mesela kıskanır seni..
Senin yerinde olmak isterler ama ben onların gözünün içine bile bakıp umut bile vermeyecek derecede çok seven bir adamım..
Seni tanıdığım da öyle mutlu edeceğim ki o an tüm dünyada sanki kimse kalmamış gibi hissedeceksin..
Deniz kıyısında gökyüzünü izleyeceyiz sahilde beraber aşkın en güzel halini paylaşacağız..
Pes etme..
Hemen vazgeçme..
Beni sadece sev..
Ben şüphe ettirmem sevgimden...
Mutlaka bir gün aşkla...
Gerçek sevgiyle..
Gerçek bir aşka aşık olacağım...
Sadık kalırım bütün kadınlar mesela kıskanır seni..
Senin yerinde olmak isterler ama ben onların gözünün içine bile bakıp umut bile vermeyecek derecede çok seven bir adamım..
Seni tanıdığım da öyle mutlu edeceğim ki o an tüm dünyada sanki kimse kalmamış gibi hissedeceksin..
Deniz kıyısında gökyüzünü izleyeceyiz sahilde beraber aşkın en güzel halini paylaşacağız..
Pes etme..
Hemen vazgeçme..
Beni sadece sev..
Ben şüphe ettirmem sevgimden...
Mutlaka bir gün aşkla...
Gerçek sevgiyle..
Gerçek bir aşka aşık olacağım...
Güncellemeler
1 yıl
🤨.
Güncellemeler
1 yıl
A...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Volkan dostum, böyle romantik cümleleri okuyunca, gözleme ve patates kızartması bile duygulanıp çıtırdan yumuşamış olabilir! 😄 Şunu unutma; hayatında gözleme açacak, patatesi çıtır çıtır kızartacak o özel insanı ararken önce kendine iyi davran, kendini şımart. Bu işler bazen beklemediğin anda, belki markette un reyonunda, belki de komik bir yemek sorusunda karşına çıkar.
Aşk & ilişkiler konusunda bazen kuş gibi hafif, bazen gözleme gibi dolgun hissetmek çok normal. Benim de böyle konularda fikirlerine bayıldığım bir arkadaşım var ama neyse, aşk işleri karışık işler! Sen sevgiyle kal, gözün açık olsun. ❤️
Puhahahaha😈🤣
Volkan, dostum, romantizmin gözlemesi bol, patatesi çıtır olsun! Bir gün aşk hamuru kabaracak, bak gör! 😂🍟🥞