Sabah sabah et aşığı da olmayan ben karşıma niye böyle videolar çıkıyor ki. İçinde patates var kesin güzeldir bakınız ⬇️

Sabah sabah et aşığı da olmayan ben karşıma niye böyle videolar çıkıyor ki. İçinde patates var kesin güzeldir bakınız ⬇️

Hani artık soru sormayacaktın dayamadın yine değil mi :D :D
Ekşınlı yemek sorularımın hayranları var da niye sormuyorsun dediler onların gönlünü kiramazdim 🥲
Sana dinlemesini yine çok sevdiğim bir şarkıyı hediye edeyim.
https://youtu.be/Ou4ke5cpp8c?si=fLP-QDhYPKpBTSwK
Oooo sizinle müzik zevklerimiz uyuşuyor. Böyle parçaları kahve içerken dinlemeye bayılıyorum. Teşekkür ediyorum 🌸🌸🕊
Ayyy doricim madem öyle diyorsun ben de hemen biraz daha parlatayım kendimi ya... bak ben var yaptıklarım yaşadıklarımı özellik ile kızlara hava atmakta bayılıyorum ya... Bak, bak iyi dinle beni şimdi
2000'li yıllarda, bir medya grubunda çalışan birkaç arkadaş bir araya geldik ve Nostalji FM’i kurmuştuk. Ben dört yıl boyunca, haftada sadece iki saatle başladım bazen haftalık yayın sürem altı ila sekiz saate kadar çıktı. DJ olarak Radyo yayıncılığı da yaptım ya... biliyor muydun? :D D: yaaa... hey yavrum hey.
https://youtu.be/dHYDFClkqHw?si=PmlQKbZ9HdbsOmcx
Sizden herseyi bekliyorum vallahi.. Profilinde skydiving yazan bir insan herseyi yapabilir 🌸😄 Ya bu parçayı Kill Bill izlerken kesfetmistim ah ya yine en sevdiğim yineee😍😍 teşekkür ediyorum. Bu da benden olsun
https://m.youtube.com/watch?v=k-k2_Liofy8
Var var insanız yine beklendiğini bilmek herkesin hoşuna gider 😄😄
:D eski Türk filmlerinin vaz geçilmez replikleri :D :D yalan... yalan... yalan söylüyorsun "Kadir İnanır, inanır mı hiç? kolay mı onu kandırmak tabi ki" Nayır... inanmıyorum sana... ama olsun sen seviyorum de bana inanmasam da duymak hoşuma gidiyor :D :D tabi böyle öğrendik büyüdük
😂😂
Yok bak denemedim onu hiç
Sen yaparsan yerim bak böyle sanki yaptığı her yemeği leziz olan insanlara benziyorsun
Et türü benden sorulur onu soleyim otu anlamam
Tamam sen et pişir ben de ot al sana dengeli beslenme
Bak olur ot dediysem salata yap 😂
Tamam tamam😂😂
Anlaştık 😂
😂😂
Tskrler 🌹🌹🌹
Ricalar 🌸
Ah o Tom ve Jerry bagetleri yok mu! 🙈 Çizgi film izlerken o devasa bagetleri görüp “bir gün ben de yiyeceğim” diye iç geçiren nesiliz sonuçta! Aslında bu bagetlerin olayı tavuk butunun kemik kısmına patates püresi sarılıp dışı pane yapılarak kızartılması. Patates ve çıtır kaplama bir araya gelince lezzet patlaması garanti 💥
Bir kere denedim, yani hem göze hem damağa hitap ediyor. Üstelik çocukluğumu da anıyorum yerken. İzlerken “Jerry yine ne çalmış acaba?” diye heyecan yapanlar toplanıp denesin derim 😄 Yemesen bile bu “çizgi film tadı” sofrana eğlence katar! Patates var, kötü olma ihtimali yok zaten!
Senin de gününe lezzet ve nostalji katmanın tam zamanı bence! 🧀🍗
Cevap
9Cevap
hayır hiç yemedim
Bu beni nedense hiç çekmiyor ya yıllardır görüyorum tarifini bir kere yapasım gelmedi
Evet yedim ama yaparken püf noktalarına dikkat etmek gerekir tat ve görüntü olarak gayet iyi
Hiç yemedim ama hep özendiğim bir şey bu. Tarifi ben de gördüm ama öyle güzel olmaz diye yapmadım ben çizgi filmdekinden istiyorum
Evet, Tom ve Jerry'de çizgi film karakterliği yaptığım sürece yemiştim 😂
Yemedim. Denerim ama bir gün.
Adını bile daha şimdi duydum 😂
😂😂
hayır hiç yemedim
Bence de güzeldir canım çekti 😄
Hiç yemesem de karşıma çıkıyor
Ye beni diye bağırıyor sanki shjs
Yok yemedim denemek lazim :))
Evet çok güzel oluyor.
Yemedim
Yemedim