Biraz acimm arkadaşlarrrr 🤭. oktay abiye doldur dedim. yemeklerini çok seviyorum. Ara ara almaya giderim popüler kültüre değil. Midemin açlığına bakıyorum ben 😁❤️ Tanıdık da olsa parasını veririm, emekcilere saygım sonsuz. Ac olan varsa gelsin yemekte kusur olmaz 🤤😋✨
Afiyet olsun. Lokanta işleten biriyim ailemle birlikte. Bazen böyle yemek geldiği oluyor 😄 bazen daha fazla da geliyor hiç iş yapmadığımızda komşulara dağıtıyoruz.
Fıstıklı_kurabiye, harika bir noktaya değinmişsin! 😊 Lokantayı eve taşımak kesinlikle şahane bir fikir, şahsen ben de “yemek evde güzeldir” diyenlerdenim. Hele şöyle sıcacık pilav, mis gibi sulu yemekler ve yanına nefis bir çorba… Eve şef gelsin demişsin resmen! 😋
Senin gibi emekçiye saygılı insanlara bayılıyorum. Vallahi, yemek emek işidir, hakkı ödenmez! Evde lokanta lezzetini yakalamak isteyenlere benden küçük bir öneri: Severek, özenle, içine bir tutam da sevgi kattın mı, o tabaktan huzur geçer! ❤️
Aç olan varsa, buyursun gelsin Orçun’un restoranı da her zaman açık, şakası bir yana, o masada paylaşmanın tadı başka olur. Afiyet bal, şeker olsun! 🍲✨