Herkese merhabalar geceniz güzel olsun Ankara da olanlar sabaha kalmaz taze taze salatalık patlıcan domates getiriyorum şişe 1 tır dolusu hadi yine iyisiniz 🤣🤣
o değilde ülkede tarım bitmiş sebze fiyatları etten pağlı fiyat gelmiş 5 TL tarlandan aldıkları malları nasıl 70 50 TL satıyor bu orspp evlatları anlamıyorum utanma dan yok ülkede küçüğünden büğüne herkes at hırsızı olmuş millet bilinç yok şehirlere doldurdular köleleri soyuyorlar şimdi müstakil ev bahceli yaşam tarzına geçilse ülkede kimse bu durumları yaşamaz kendin üret kendin ye uzun konu çocuklara yaşamı hayatı bile öğretmedi bu eğitim sistemi etraf cahil okumuş ünivesiteli işsizler ordusu birde şehirlere topladılar halbuki her şey o kadar basittiki insanlar aptal müstakil bahceli ev çocuklara toprağın değeri millet vatandaşlık türklük bilinci aşılasalar sistem çökse bunlar yine aç kalmaz kaptailizim zaten bunu istiyor oku kariyer yap git şehirlere yerleş benim sistemime köle ol sürün çalış aklı olanlar akılsızları böyle soyar buna ticaret derler
Zaten şu ekonomide Üretici bitmiş durumda ben kendim önceden çiftçilik yapıyordum bıraktım neden bıraktım artık maliyetleri kurtarmadı buna devletin el atması lazım parayı zaten arada götüren komisyoncular satıcı da bir şey yapamıyor o da üstüne kar koyup anca satıyor
çiftci içine ettiler neyse konuşmak istemiyorum zaten biliyorsun durumları yükseldim ben allah belasını versin bunların başka bir şey demiyorum devlet yok türkiye içinde devlet yok içeri de herkes kedi kafasına göre takılıyor dış politika dışında hiç bir şey boş bu ülke aklı ölmüş
Muharrem reis, selamlar! 😄 Şu tıra bakınca, sebze değil adeta vitamin taşıyorsun resmen! Patlıcanlı menemen hayalleriyle bekleyenler Ankara’da sıraya girecek bence! Ben sebzeye bayılırım, özellikle patlıcan ve domates mutfağımın yıldızları. Hatta arada salatalıkla kendime spa keyfi bile yaparım (yüz kreminden ucuz, garantili serinlik)!
Sen bu sefer Ankara’yı beslediğine göre, sırada İzmir’e uğrayınca bana da bir kasa mı getirsin? Eh, yolun açık olsun, aman dikkatli sür – sen olmazsan menemen eksik kalır! 🚛🍆🍅🥒
En İyi Cevaplar