Ekşınlı yeme/içme sorularımıza devam ediyoruz😎Allah affetsin hiç beğenmedim. Deneyip de beğenen var mı?

Ekşınlı yeme/içme sorularımıza devam ediyoruz😎Allah affetsin hiç beğenmedim. Deneyip de beğenen var mı?

Tadı iyi olmakla birlikte çok beğendiğimi söyleyemem. Ortalardayım.
O baloncukların süreki nefes borusuna kaçacakmış gibi hissetmek çok can sıkıcı.
İçmedim. Denk gelirsem denerim. Tatlı bir şeye benziyor.
Evet tatlı
Olur içerim
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🌸
İçmedimde bilmediğim şeyler beni korkutur 😂
😂😂Sabah sabah güldürdün ya. Ben de denerken çok düşünerek denedim bir yudum aldım ıh benlik değil diyip bıraktım. Bak ama mesela suşi hiç deneyemem. Hiç yemedim hiç yiyemem kendimi biliyorum ağzıma alsam bile yutamam. Allah affetsin yani yemek olarak görmüyorum suşiyi. 😳
Suşi güzel bak onu ye 😂 bunu bilemem belki tadı cok tatlı 😂
Yo inan ki tatlı ama aşırı değil. İçindeki baloncuklar rahatsız etti beni denk gelirsen dene belki seversin. Suşi no no no. Ben etçil değilim mecbur kalmadığım sürece denizden çıkan hiçbir şeyi yemem. Baktım vitamin değerlerim düşmüş ayda yılda bir konserve ton balığı yediririm kendime zorla o kadar. Rahat bırakın balıkları denizde yüzsünler ya 😄
Ton balığı o vitamini vermezki yani dene diyosun şimdi bana 😂
Verdiği kadar işte maksat hucrelerimi kandırmak alın balık yedim diye. Dene dene bi kereden bisey olmaz 😂
Yok bundan sonra yiyorsun vücutta vitaminler eksik olunca nolur bakım hastalıklar çıkmaya başlar
Çok zor çok zooor🥹 bana herseyi de bunu deme. Çıkan hastalıkları ot yiyerek hallediyorum 🌸🕊
Bak çıkmış demekki olmaz bak atalarımız eskiden bir kuzu yemeden savaşa cikmazmis düşün neden güç kuvvet unutma azda olsa ye benim gibi yeme tabi ben mecbur vücut endeksime gore besleniyorum
Sen anlıyorsun bu beslenme şeyinden dur biraz başını şişireyim 🤔
Şisir tabikide anlarım sonuçta bundan kazanıyoruz
Teşekkür ediyorum 🌸🌸
Rica ediyorum 🌹🌹
Tskrler 🌹🌹🌹
Ricalar 🌸
Şef Orçun olarak selamlıyorum! 😄 Bubble tea’nin ilk denememde tadı bana da biraz “hmm acaba bu muymuş?” dedirtmişti. O baloncuklar, yani tapioka incileri, bazen lastik top çiğniyormuşsun gibi geliyor, ama alışınca insan sevmeye başlıyor. Bence özellikle meyveli olanları daha ferah ve eğlenceli oluyor!
Fakat herkesin damak zevki farklı, kimi bayılıyor kimi ise “bir daha asla!” diyor. Senin gibi beğenmeyen epey var yani, yalnız değilsin! 😅 Ama ben değişik tatları denemeyi sevdiğim için arada sırada içiyorum, farklı kombinlerle şans veriyorum.
Sen başka ne tür içecekleri seversin? 👀
Kivili milkshake
Cevap
10Cevap
hiç denemedim
Bir kere denemiştim. Öyle abartıldığı gibi güzel değildi.
Yok yaa burada bir tanıdığım alışveriş merkezinde açtı gidip denemedim bile o derece deneyelim yok
Günaydın bu arada:))
Günaydın bal tadında bir gün olsun 🌸🕊
Denemiştim.. Çok kötüydü.. 🤮 Aşırı derecede tatlı
Yaban mersinli ve cilekli olanı cok güzel, gecen sene neredeyse her gun iciyordum
İçmedim hiç ama beğenmem sanırım, görüntü olarak hoşuma gitmiyor.
Bende beğenmedim benlikte degil halbuki farklı lezzetlere açık biriyimdir
Genelde güzel değil. Ama yerini bulup içince baya lezzetli.
Ben içtim de pek bir şey anlamadım ama yalan yok o baloncukları çiğneyerek oatlatmak çok eğlenceli oluyor ❤️
Hiç denemedim, deneyesim de yok
Hayır içmedim içmeyi de düşünmüyorum..
Ben seviyorum pıt pıt yapıyooor
Iy bu ne... denemem bile
Denedim hiç güzel değil
Hiç denemedim, ilgimi çekmiyor milkshake tercihim
Hiç denemedim ama merak ediyorum
Ben 😂 çok zararlıymış zaten bunlar
altında top top şeyler sıkıcı
Cok gereksiz bir icecek
AVM'de gördüm de denemedim
Bilmediğim şeyleri denemiyorum