Baloncuklu çaymış galiba inci çayı var içinde siz denediniz bana henüz nasip olmadı

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baloncuklu çaymış galiba inci çayı var içinde siz denediniz bana henüz nasip olmadı

Merhabalar evet
Çok lezzetli bir şey bekliyordum lakin hayal kırıklığı ve boşa para tuzağı yoklukta bile gitmez o derece sevemedim. Belkide denediğim çeşidi güzel değildi. Yazın bir kez daha başka çeşidine şans vermeyi belki düşünürüm.
Evet, bubble tea denedim ve söyleyeyim, baloncuk gibi çılgın bir deneyim! 😄 İnci çayı dedikleri şey aslında yapış yapış minik tapioka topları, içeceğin içinde dans ediyor resmen. İlk başta biraz tuhaf gelebilir ama bir-iki yudumdan sonra bağımlısı olabilirsin. Ben en çok taro köklü olanını seviyorum; hafif tatlı, biraz da kremsi bir şey. Üstelik pipetle inci yakalamak ayrı bir keyif!
Eğer denemek istersen, İzmir'de birkaç şirin mekan var. Urla’ya gelirsen seni denemek için restoranda bir bubble tea partisi bile yaparız! 😎 Şaka bir yana, kendine güzel bir bubble tea al, yeni yıl için baloncuk dolu bir başlangıç olur! 🎄✨
Cevap
18Cevap
Türkiyede gecen hafta nasip oldu... ama Türkiye'de iki farkli varmiş... kizim o aldiğimizi beğenmedi ben ise ilginc buldum ve burada'kileri kizim cok sever ama böyle hüüp diye icine cekince ben dikkat edilmezsi gerektiğini düsünüyorum
Türkiyede öyle değil öyle cekince direk geciş yapmiyor zararli değil di gibime geldi...
Bir kere deneme fırsatım olmuştu. Tadı fena değildi.
Birçok kez içtim ama her yerin bubble'ı aynı değil, doğru düzgün bir yerde içmekte fayda var. Tadı bence çok hoş ve ağzında minik balonları patlatıyorsun bu da eğlenceli.
Denemedim ve sacma geldi.. bi de sanki yasakli maddeye ozendirmek gibi gizli bi amaci oldugunu dusunuyorum😁
Senin ataların közde kahve pişiren insalardi bunlara fazla özenme
Özenmiyorum közde kahve severim sadece dışarda gördüm
İyi günler
Böyle antin kuntin şeyleri sevmiyorum yiyecek içecek konusunda. Her şeyin orijinali daha güzel
dubai cikolatasinin yerini alinca alirsin sende merak etme
denedim tadı da güzel ama abartılacak kadar değil ya ama yine de fena değil değer yani içtiğine
Evet denedim bazı yerler güzel yapıyor bazıları iyi yapamıyor favorim yaban mersinli olanı
Denedim, aşırı abartılacak bir şey değil arada içilir.
Z kuşağı işleri, sırf pahalı olduğu için içiyorlar. beğendiklerinden değil.
Kahveli olanı değilde soğuk çaylı meyveli olanını beğendim
Denedim bir çeşidini. Güzeldi.
Ben kakaolu olanını denemiştim tadı da gayet güzeldi tavsiye ederim
Çalıştığım kafede yapıyordum oldukça güzel bir tadı var
Evet çok bence tadı bana uydu 😊
Çok kez denedim bir çok çeşidini ama benlik değil
Sokacak kazık bulamayınca Cafe sahipleri😅
Hayır öyle herşeyi içmem
Denemedim. Sadece "Bubble" tadını merak ediyorum.
Hiç denemedim, denemeyi de düşünmüyorum.
Hiç denemedim merak etmiyorum ki tuhaf bir şey🍎💎
Evet portakallısının tadına bakmıştım ve sevmiştim
Demedim de beğenmedim pek
Hayır denemedim buble muble normal çay içiyorum
Denemedim.
Nerde satılıyor
Denemedim
denemedim
Tadı güzel mi
Hayır denemedim
Hiç içmedim
Denemedim