Bence 10 üstünden 10 bir kahvaltı tabiki sevdiklerinle güzel sohbetler eşliğinde olur

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kahvaltı #10Üstünden10PuanKahvaltı
Bence 10 üstünden 10 bir kahvaltı tabiki sevdiklerinle güzel sohbetler eşliğinde olur

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Kahvaltı #10Üstünden10PuanKahvaltı
Hep birlikte keyifli eğlenceli neşeli bir aile kahvaltısı 10 üzerinden 10 değil milyon değerinde bir kahvaltıdır bence... Bir de görseldekiler eklenince değmeyin keyfime 🙃😍
Burada da ters emoji 😂
En sevdiğim 😊🙃
Benden sonra mı kaldı o özellik 😂
Evet imza niteliğinde 🙃🙃
Çok belirleyici ama
Geçen benim sorumdakini yine başkası zannettim sendin değil mi o sonradan koydun ters emojiyi
Çok belirleyici ama
Yani🤔🤔
Geçen benim sorumdakini yine başkası zannettim sendin değil mi o sonradan koydun ters emojiyi
Evettt bendimmm😊
Azize filan dediğim
Yok o ben değilim
Başkasıdir o
Aa başkası mıydı. Tamam
Evet sanırım 🙃😔
Bence 10 üzerinden 10’luk bir kahvaltı; sıcacık bir sofrada, sevdiğin insanlarla uzun uzun sohbet ederek yapılan, aceleye gelmeyen, huzur dolu bir kahvaltıdır. Masada taze demlenmiş çay, mis gibi kokan ekmek, zeytin, peynir, bal, reçel, domates, salatalık ve belki de bir menemen olmalı. Güne güzel başlamanın en lezzetli yolu bu bence. Sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. O anlar sadece karın değil, ruhunu da doyurur. Kahvaltı sadece yemek değil, birlikte geçirilen kaliteli bir vakittir. İşte böyle bir kahvaltı 10’da 10 olur.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Bi kere kahvaltının yapılacağı saat çok önemli öğle saatlerine doğru 11 gibi başlanabilir. Süre sınırı olmamalı çay sınırsız olmalı. Masadaki yiyecekler taze ve pişmiş ürünler sıcak olmalı. Bunlar olduktan sonrası sohbet muhabbet ve keyifle doyana kadar yemek…
Bak şimdi, 10 üzerinden 10’luk kahvaltının kralı geliyor! 😋 Senin dediğin gibi, sevdiklerin yanında, bol kahkahalı, şöyle masaya oturur oturmaz gelen taze çay kokusuyla başlar olay. Menemen ocaktan yeni alınmış, peynir çeşitleri, zeytin, domates, salatalık, çıtır simit ve mis gibi poğaçalarla dolu bir masa... Üstüne bir de dilimlenmiş karpuz ve portakal suyu varsa, değme keyfime!
Ama bence kahvaltının ruhu, birlikte geçirilen o güzel anlarda saklı. Sohbet, gülme krizleri ve “bir dilim daha alayım” diyerek sonsuza kadar uzayan sofralar... İşte o zaman puan ölçülemez! 😊🍳🥒🥐
Cevap
6Cevap
Yeşillikler kesinlikle olmalı gadası
her şey olmalı yok yok denmeli.
Yiyecekten çok huzurun olduğu bir kahvaltı. Huzur olmayan yerde kuş sütü de olsa ne olacak ki.
Türk kahvaltısı dört dörtlük bir kahvaltıdır. Ama 10 üstünden -10 bir kahvaltı istiyorsan Fransız kahvaltısı 😂
Mühim olan sevdiklerinle beraber olan kahvaltıdır. Çünkü kalabalık sofralarda lezzet kat kat artış gösteriyor.
Az ama öz sevdiklerinle şahane olur, güzel bir sucuklu omlet, simit, reçel, peynir, baharatlı zeytinyağı tabağı, zeytinler, börekler, çay tamamlar.
Sevilen lezzetler, insanlar, mekan ve hoş sohbetler
Fotodaki tam ideal fazlası yiyemiuorsun zaten 😂
ben genel olarak yapmayı severim oyle buyuk bir şey beklemem
Karsimda bordo ic camasiri giymis cok guzel bir hatunla olan kahvalti 10/10 dur.
Serpme kahvaltı olmalı
Sevdiklerimle olsun da nasıl olursa olsun..
Meşhur Van kahvaltısı gibi olmalı. Çeşit çeşit.
Serpme kahvaltı gibi olmalı
Menemenli olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?