@mrcot bazilari belli ediyor bazilari etmiyor o yuzden biraz zor. Eger size bakiyorsa, fikrinizi almak istiyorsa ve yaninizda heyecanlaniyorsa olabilir
Hic konusmuslugumuz yok mahalleden goruyorum ben baktigimda hic bakmiyor hatta ben baktigimda baska yerlere bakiyor bundan dolayi sevmiyor diyorum ama bi kac kez ben bakmadigim zaman kafasini cevirip baktigini gordum birkac kez de belli etmeden baktigini fark ettim ama emin olamiyorum yani mesela yanindaki biriyle yolda yururken konusuyor ve kafasini arkadasina ceviriyor bu sirada bana goz ucuyla bakiyor. Bilemiyorum ya hic tanisikligimiz olmadigindan konusacak ortamimizda hic olmuyor. Bende rahatsiz etmeyim diye dumduz bakmiyorum anca kafami ceviriyor gibi yapiyorum o sirada gizlice bakiyorum zaten duz baktigimdada ya yere bakiyor ya baska taraflara bakiyor, yan yana gectigimizde bile bakmiyor yere bakiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben sahipleniciyim. ama sevdiğim kadını kısıtlamam ona güvenirim.. zaten ikimiz de nasıl davranmamız gerektiğini biliriz
Ben 9 veririm. Ancak göstermeye ve rahatsız etmeye gelince 1 veririm. Çok iyi kontrol ederim kendimi.
En fazla 4 derim.. senin peki?
10 üzerinden 100 diyelim asla kıskanç biri değilim 😂
Ahahahahaha 😅😅 neyse ki 100 yani ya 9 falan olsaydi animallah yanardi millet 😅😅😅😅
9 olabilir bir tık fazla oldu gibi ama bazen abartmıyorum
Çok veririm
Beş diyeyim, bence tam orta kıvamdayım
7.5 tan 8 ama aksiyetesiz dürüst kıskançlık diyelim buna
Bilmem sen kaç puan veriyorsun
10 uzerinden 10 veriyorum 🙂
Aynen bende on üzerinden on veriyorum niye üzgünsün
Değilim üzgün onu nerden çıkardın 😅
Ben yanlış gördüm bacım 😄😄
Kusura bakma napıyon
Sorun değil canım 🙂Uğraşıyorum öyle kosturmaca sen
Bende aynı ev işi felan koşturmaca sen. Neler yapıyorsun
Sevdiğimi kıskanırım. O da yüzdeleri devirir.
10 üzerinden 10.000.000 😂
7 😄🙄
8 olabilir
Merhaba bir sey sorabilir miyim? Kizlarin hoslanma belirtileri nedir sence
@mrcot bazilari belli ediyor bazilari etmiyor o yuzden biraz zor. Eger size bakiyorsa, fikrinizi almak istiyorsa ve yaninizda heyecanlaniyorsa olabilir
Hic konusmuslugumuz yok mahalleden goruyorum ben baktigimda hic bakmiyor hatta ben baktigimda baska yerlere bakiyor bundan dolayi sevmiyor diyorum ama bi kac kez ben bakmadigim zaman kafasini cevirip baktigini gordum birkac kez de belli etmeden baktigini fark ettim ama emin olamiyorum yani mesela yanindaki biriyle yolda yururken konusuyor ve kafasini arkadasina ceviriyor bu sirada bana goz ucuyla bakiyor. Bilemiyorum ya hic tanisikligimiz olmadigindan konusacak ortamimizda hic olmuyor. Bende rahatsiz etmeyim diye dumduz bakmiyorum anca kafami ceviriyor gibi yapiyorum o sirada gizlice bakiyorum zaten duz baktigimdada ya yere bakiyor ya baska taraflara bakiyor, yan yana gectigimizde bile bakmiyor yere bakiyor
@mrcot belki baktigin icin dikkatini cekmis olabilirsin ama cekiniyordur
Bilemiyom valla ya, o bakmadikca bende cekinyorum caktirmadan bakmaya calisiyorum
on bin
Onbin mi? :) sen nasıl yasiyosun?
On ve daha fazla
10 üzerinden 10 veririm
7 falan 😂
On galiba
Niye konuşmuyoruz
Niye böyle yapıyorsun
Vereyim 7
10/11
9.5 🤣🤣
10/7.5