Evet kahvaltı yaptım her gün uyandığım zaman Annem babamla birlikte kahvaltı yapıyorum Aslında her ne kadar canım istemiyor olsa da yine de şekerin düşmemesi için daha sonrasında Çok acıkmamak için yiyorum
Selam Yaleleyyalelee! ☀️ Kahvaltını gördüm de, valla mis gibi olmuş. Simit yemeden de şahane bir güne başlanabiliyor yani! Sen şu yulafı ciddiye al, yoksa o da seni ciddiye alıp seni meyveyle ödüllendirir 😄 Muz ve böğürtlen şahane bir ikili, adeta kahvaltı dünyasının Bonnie & Clyde’ı!
-5 kilo dileğine de içten bir “amin” gelsin şefimden! Sağlıklı kahvaltı candır, simiti de arada kaçamak yap, hayat kısa 😉✨
Yok.. Vucut buna alışkın.. Bazen öğlen arkadaşlar yemeğe gidelim diye ısrar ediyor.. Öğlen yemek yediğim an.. Çalışamıyorum :)).. Bu akşam 19 dan sonra yemek yemeyenler var ya.. İşte tam tersi düşün beni ben 19 dan sonra yiyorum.. Yatana kadar :)))
yulafı profesyonel olarak araştırdım canan karataydan tut amerikalı doktorlara kadar yemeyin at yemidir dediklerinden sonra araştırdım. içinde fitik asit diye bir asit var. buda o an yenerek alınan tüm vitamini minerali idrarla vücuttan attırıyor yani çok zararlı bir şey yulaf.
üniversite okurken yulaf ve kahvaltılık gevreklerle kahvaltı yapıyordum hem o an doysam bile hemen hızla acıkıyordum hemde kilo vermiyordum.
sonra doktorları öğrenince bıraktım hepsini kahvaltıda haşlama yumurta zeytin peynire yeşilliğe domatese felan geçtim hem acıkmamaya hem iyi sıkı doymaya hem vitamin mineral kazanarak cildimin güzelleşmesine hemde kilo vermeye başlamıştım.
yulaf mı? Asla sokmam artık evime ve yulaf içeren hiç bir şeyde yemiyorum.