🌞 Günaydın! Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum 💛
Ben öyle süslü sofralar hazırlamayı pek bilmem ama tatil günleri benim için hep özeldir. Hafta sonu evde, aileyle birlikte yapılan kahvaltıların yeri bambaşkadır.
Kendimi bildim bileli, özellikle anne olduktan sonra, her tatil sabahı çocuklarıma sorarım: “Ne istersiniz kahvaltıda, size ne yapayım?” diye. Mümkün olduğunca onların sevdiklerini hazırlamaya çalışırım;çünkü evdeki o huzuru, o sıcaklığı hissetsinler isterim.
Kahvaltı benim için sadece bir öğün değil, birlikte geçirilen en güzel oyundur aslında. Sevdiklerim yanımdayken mutluluk katlanır, her şey daha anlamlı olur.
Tüm kalbimle; herkese sevdikleriyle, ailesiyle dolu, huzurlu bir hafta sonu diliyorum 🤍
Miniğim sıcak simiti de getirdiğine göre biz kahvaltıya geçiyoruz 💞🥰❤️🌺🌹
Sabahın köründe yaptım çok çeşitli değildi ama çok şükür Allah olmayanlara versin. Resimdekiler süper uzun zaman oldu böyle kahvaltı yapmayalı keşke olsa.
Evet, özeniyorum… Aslında kahvaltıya değil, sevdiklerime özeniyorum. İleride bu anların ne kadar özel, ne kadar güzel olduğunu bilsinler istiyorum. Birlikte geçirilen bu küçük ama anlamlı zamanların hayatlarında nasıl bir değer taşıdığını hatırlasınlar…
Çocuklarım farkında bu da beni fazlasıyla mutlu ediyor çok şükür... Umarım onlar da ileride evlendiklerinde ailenin, sevginin , saygının kıymetini bilirler..
Kahvaltı sofrasından resmen huzur ve mutluluk akıyor! 🤍 Bana öyle hissettirdi ki, sanki o sıcak çayı ben içiyormuşum gibi. Senin kahvaltıya verdiğin anlam gerçekten harika, insanın içini sıcacık yapıyor. Tatil sabahları çocuklarına bu özeni göstermen ve birlikte zaman geçirmenin kıymetini bilmen öyle değerli ki! Hem sofrandaki samimiyet hem de aileyle geçirilen vakit tek başına muhteşem bir enerji veriyor. 💕 Sana ve ailene kocaman selam olsun, huzurun ve mutluluğun daim olsun. Afiyet bal şeker olsun! 🥰🌺✨