Kek yaptım 😍😍Anneler günü hediyesi olarak anneme aldık 🤣annemden çok bana hediye oldu sanırım. Güveç yaptım, kek yaptım

Kek yaptım 😍😍Anneler günü hediyesi olarak anneme aldık 🤣annemden çok bana hediye oldu sanırım. Güveç yaptım, kek yaptım
Airfryer, mutfakta adeta sihirli bir yardımcı. Annem ilk kez patates kızartmasıyla denedim; dışı çıtır, içi yumuşacık oldu. Sonra tavuk kanatları, köfte, hatta sebzeler bile denedim. Yağ neredeyse hiç kullanmadan nefis lezzetler çıkıyor. Kahvaltılık börekler, ızgara sebzeler, balık, hatta kek bile yapılabiliyor. Temizliği de çok pratik. Özellikle diyet yaparken çok annemin işine yaradı çünkü hafif ama lezzetli yemekler oluyor.
Cevap
21Cevap
Kısmet olursa bende kek yapmayı düşünüyorum
kek yapılabilir resimde ki gibi
Her şeyi yapıyorum valla ama bu kadar büyük kek kalıbı sığmıyor bizimkine minnak kaplarda yapıyorum🫠
Airfryer olmadığı için bende bilmiyorum. Eline sağlık ama harika görünüyor kek. Bende ileride denerim.
Airfryer'da tavuk ve patates çok güzel olur. Köfte ve patates de çok lezzetli olur. Airfryerin özelliğine göre değişir. Pizza ve börek de yapabilirsin. Bence gayet güzel oluyor tadları.🌸
Yastik olmus buuu cok tatli😂
Annelere mutfak aletleri degilde daha cok kendileri icin kullanacakları seyler alinmali bence ya. Yazik sanki aşçı kadin
Airfrayerde birçok şey yapılabilir tavuk, et hatta biftek bile pişirilebilir bazı çok gelişmiş airfrayerlerde sarma ve dolma bile yapılabiliyor ❤️
Fırındada yapılabilir bir farkımı var?
Ayrıca okadar büyük pastayı alan Airfry’mı var?
Evet 🤣🤣XXL
Ben genel de kızartma türleri yapılıyor diye biliyorum kanka bunu nasıl yaptın bea
Çok farklı tariflerde yapacağım 🤣🤣
Kanka kekin tarifini mi verim 🤣
🤣kanka nasıl nasıl becerdin kek kalıbına koydum airfryer koydum işte 1 saate oldu
🤣oldu işte fırın gibi sonucta üstte altta var
Ayfer'e bak sen benden iyi yapmış keki kıskandım xbsındhd
Keki neden fırında değil de airfryer da yapıyorsunuz farklı mı oluyor 🤔
Bizde yapıyoruz cupcake bile pişmiyor maşallahı var bunun afiyet olsun
Evdeki en gereksiz alet siz bunları nasıl yapıyonuz ben mikrodalga olarak kullaniyorum xjdnd
anneler gununde kendine yemek yapıp annesinin annelwr gununu kutlayan tek insansın
Airfryer kültürüm yok ama her şey yapılabilir dün Deha dizisinde gördüm kurufasulye yapıyordu
Güzel kabarmış eline sağlık tabi sen yaptıysan
Tabiki ben yaptım
Hevesin kırılmaz inşallah genel de alanların bir iki haftaya hevesi kaçıyor
Kesin satın alma bu. Net.
Kek mı satın alma 🙄 yok daha neler
Pastane gibi gibi
Ben yaptım
Valla öyleyse eğer helal olsun
Evet öyle 🤣
Ellerine sağlık madem
Ben tavuk pattates falan yapıyorum
Onları zaten biliyorum farklı seyler
Çok fazla anlam yüklemiyormusunuz hava üflüyor sonuçta
Yooo farklı seylerde yapan gördüm
kitabı var bende bakim ilginç şeyler var mı
Kızarma ve kek tarzı şeyşer var mı patlıcan şinitzel 😃
Çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık.
Bilmiyorum airfryer kullanmadım
Kek hiç denememiştim çok güzel duruyor.
Çeyizimde bile almadım tam bir kanser yuvası ama güzel görünüyor kekin afiyet olsun🌸
Balık pişirilir mi acaba
Çok güzel görünüyor eline sağlık
Güzel gözüküyor ellerine sağlık
Onda kek yapılıyor mu?
XXL ise evet
Aa iyi
Tavuk, balık, hindi.
Eline sağlık
Tesekkur ederim
Patates 🍟
Güzel kek
Kek süper olmuş