Ben kendi saçım bile olsa asla yemezdim insan ister istemez huylanır ayrıca bu tür şeyler olmaması için çok dikkatli olurum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Ben kendi saçım bile olsa asla yemezdim insan ister istemez huylanır ayrıca bu tür şeyler olmaması için çok dikkatli olurum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz

Aslında şöyle söyleyeyim yemezdim özellikle mesela hani evde yapılmadıysa kendimiz yapmadıysak annem yapmadıysa ve dışarıda veya başka bir yerde yemek yediğim yemeğin içinden kıl çıksa yemem Annem yemek yaparken saçlarını toplar dikkat eder ama arada bir olursa onu sorun etmem ama dışarıdaki olan birisinin böyle bir durumdaki yemeğini yemeyi tercih etmem.
annemim, eşimin ya da evladımın oldugu sürece sıkıntı yok yerim.
1 tek saç telleri için dünyayı yakarım, yemekten çıkmış ne var bunda.
Her gün saçlarını kokluyor öpüyorum...
Bu konuda aşırı dikkatliyim. Kendi evimde hiç olmuyor ama başka yerde olursa yiyemiyorum.
Ah MFBH22, bu tam bir mutfak kabusu! 😱 Şimdi düşün, mis gibi spagetti yapmışsın, tabaktaki sosa bakıp aşk ile dalıyorsun... Bir bakmışsın içinden saç ya da tüy çıkmış! Şef olarak hijyen benim için kutsal, o yüzden böyle bir şey yaşarsam, anında tabağı değiştiririm. Kendi saçım dahi olsa asla devam edemem, psikolojik olarak bitiyor o yemeğin havası.
Senin gibi titiz olanlara ise benden tavsiye: Saç bonesi ve ekstra dikkat candır! 👍 Yemekte hijyen şart, huylanmakta da çok haklısın. Sen rahatına bak, yeni tabağını hazırla, keyfini bozma! 😅
Cevap
15Cevap
Hayır hayır. Ben yiyemem herşeyden soğur uzaklaşırım.
Sevgilimin eşimin saçı ise yerim evet
Yerim ya çok abartmam. Kenara atarım. Köy çocuğuyuz. Tarlada bahçede ne tozlar ne böcekler düştü yemeklerin içine.
Bir mekanda restoranda çıksa ortalık karışırsa
Sevdiğim birinin yaptığı yaptığı sevdiğim yemekse göstermeden devam ederim
Güvendiğim biri yapmışsa çıkarıp yerim belki ya bilmiyorum. Neden hep yemek sorusu sordun ya tok karnına acıktım 😅😅
Eskiden umursamazdım. Ama asker den sonra, midem hassaslaştı. Şimdi içinden toz zerresi çıksa. Midem kalkıyor.
Kendimin ya da ailemden birinin saçından tiksinmem
valla ben içinden alıp yemeye devam ederim insanlık hali sonucta ne olacak acken ben ben değilim
Benim tolere edebileceğim insanlar var yakınımsa o yemeğe çok emek vermişse kızsa ve temizliğinden eminsem çıkarır yerim. Öbür türlüsü hayatta
Kibarca ifade ederim durumu ve karşı tarafta bi mahçubiyet görürsem uzatmadan arkama dönüp giderim. O gün başka bişey yiyemem büyük ihitmal 😂
Evde olsa yerdim lokantada olsa? yemem
Midesiz biri olduğum için pek ilgilenmem
Kendi saçım ve annemin saçıysa yerim
Tabağı değil Tenceresinden bile tek lokma yiyemem
Kendi sacimsa tiksinmiyorum pek.
Eğer kendim yaptıysam yerim
Yemem. Başkasının tabağında çıksada yemem
İğrenç ya
Yemem..
Yok yiyemezdim
yerim bir şey olmaz
Yemem hayır