Bistro demek zaten paran yoksa gelme demektir 😄 adamlar tabelada fiyatlarımız kazık diyor burada mekanın ne kabahati var
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynı marka Polonya’da da var orada neden dışarıdaki pastanelerde neyse orada da neredeyse aynı fiyat oluyor? Dışarıda kahve 2€ ise orada max 3€ olur yoksa Polonyalılar lüks düşkünü değil gelmezler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bistro demek zaten paran yoksa gelme demektir 😄 adamlar tabelada fiyatlarımız kazık diyor burada mekanın ne kabahati var
Aynı marka Polonya’da da var orada neden dışarıdaki pastanelerde neyse orada da neredeyse aynı fiyat oluyor? Dışarıda kahve 2€ ise orada max 3€ olur yoksa Polonyalılar lüks düşkünü değil gelmezler
Burası Türkiye. Ahlak yok buradaki esnaflarda
normal bi kafede de 800-900 oderdin ama vakkoya gitmissin bi farki olmasi cok dogal. yine de pahali tabi
Ne 800-900’ü gözünü seveyim 2 sene önce 200₺’ye alırdım bunları herhangi bir yerden
su an 2 sene oncesinde miyiz peki
canımsın ceplerindeki 1 haftalık yemek parasını bir kız uğruna harcayıp sonra sefilleri oynayan ahmak gemçler çok
Biraz pahalı standart göre ama kukis falan da bu civardadır heralde. Kukis kalitesi varsa değer yoksa değmez.
Bana göre hiç normal değildir. Kaldı ki karnını doyuracak şeyler dâhi yok bu listede..
Su anki ekonomiye gore bana normal geliyor artık hepsi
hahaha az bile 😄
pahalı mekan demek ki
normal herseyin fiyatı ucunca
downtown da oturursan öyle
çok değil aşırı çok
ikişer adet mi?
Oha cok lüks bi yerde mi oturdunuz
Hayır fazla
Çok fahişş