Yeme & İçme Kafeler neden bu kadar pahalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2 içecek 1 tatlı 400 küsür tl. Kafenin manzarası falan da yok, sokak arasında bir yer. Arada bi gideyim diyorum ama bu fiyatlar ne? Güncellemeler11 ay Süper soru😍 Kafeler neden bu kadar pahalı? Cevapla Fal Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 11 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Adamlar ceplerini de düşünüyorlar tabiki pahalı olur 😄 0 0 Yorumla
Mahperi_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 11 ay Artık bu ülkede nerede yaşarsan yaşa her şey pahalı. Küçük şehir büyük şehir o kafe bu restorant hiç farketmez. 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Uzun zamandır gitmiyorum, nasıl gereksiz yere o kadar para vermişim bilmiyorum. Para kolay kazanılmıyor 0 0 Yorumla
EdaGörür Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay kafe mikafe de zorunlu ihtiyaç yok sen esas yemeğe bak 1 yemek 300 sen aşağı değil en normali 350 0 0 Yorumla
someUniverseSciencer Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 11 ay insanların sosyalleşmesi bu kadar pahalı olmamalı çok fazla kesinlikle 0 3 Yorumla Soran 11 ay Çok doğru. Bi kahve bi tatlı bu kadar lüks olmamalı Yorumla someUniverseSciencer 11 ay evet, maalesef ülkemizde bu bakımdan büyük sorun var, bilindik bazı yerler hariç hemen hemen hepsi kalitesiz ürün fahiş fiyat, yani fiyatı fahiş olan yerlerin sürümü az olduğu için ürünleri de kalitesiz, bayat falan oluyor. Yorumla Soran 11 ay Tatlı yedim, çok da güzel değildi açıkçası. Fırsatçılık bence de Yorumla
1yenimesaj Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay 400 gene iyi bn sahilde 2 içecek bı tatlıya 1200 vermistm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay ben gitmiyom valla bayağıdır fiyatlar uçuk ne gerek var param cebimde kalsın 0 0 Yorumla
Misssiyy Takip Et Xper 2 Yaş: 20 11 ay Tatlı maaliyetleri çok fazla inanın normali bu şişirme kafeleri tespit edin onlar normalden fazla koyuyor 0 0 Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 11 ay maddi durumu olmayana sıkıntı bana göre normal 0 2 Yorumla Soran 11 ay Mesele paramın yetmemesi değil ama onun ederi o kadar olmamalı Yorumla sembernar_27 11 ay maalesef şartlar Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Allahın belası akp yüzünden 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 483 cevap paylaştı. Yaşadığın şehire gittiğin cafeye göre değişir 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. gitme boş ver pahalı 0 3 Yorumla Soran 11 ay Küçük şehirde başka seçenek de yok, sıkılıyorum arada bi gitmek istiyorum ama pahalı işte Yorumla OdaOlmadı 11 ay Küçük şehir için çok pahalı Yorumla Soran 11 ay Bence de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Adamlar ceplerini de düşünüyorlar tabiki pahalı olur 😄
Artık bu ülkede nerede yaşarsan yaşa her şey pahalı. Küçük şehir büyük şehir o kafe bu restorant hiç farketmez.
Uzun zamandır gitmiyorum, nasıl gereksiz yere o kadar para vermişim bilmiyorum. Para kolay kazanılmıyor
kafe mi
kafe de zorunlu ihtiyaç yok sen esas yemeğe bak
1 yemek 300 sen aşağı değil
en normali 350
insanların sosyalleşmesi bu kadar pahalı olmamalı çok fazla kesinlikle
Çok doğru. Bi kahve bi tatlı bu kadar lüks olmamalı
evet, maalesef ülkemizde bu bakımdan büyük sorun var, bilindik bazı yerler hariç hemen hemen hepsi kalitesiz ürün fahiş fiyat, yani fiyatı fahiş olan yerlerin sürümü az olduğu için ürünleri de kalitesiz, bayat falan oluyor.
Tatlı yedim, çok da güzel değildi açıkçası. Fırsatçılık bence de
400 gene iyi bn sahilde 2 içecek bı tatlıya 1200 vermistm
ben gitmiyom valla bayağıdır fiyatlar uçuk ne gerek var param cebimde kalsın
Tatlı maaliyetleri çok fazla inanın normali bu şişirme kafeleri tespit edin onlar normalden fazla koyuyor
maddi durumu olmayana sıkıntı bana göre normal
Mesele paramın yetmemesi değil ama onun ederi o kadar olmamalı
maalesef şartlar
Allahın belası akp yüzünden
Kafeler kerizler sayesinde iş yapıyor
En iyisi evinde keyif yapmak 🥲
Yaşadığın şehire gittiğin cafeye göre değişir
Hizmet parasıok fazla
gitme boş ver pahalı
Küçük şehirde başka seçenek de yok, sıkılıyorum arada bi gitmek istiyorum ama pahalı işte
Küçük şehir için çok pahalı
Bence de
İyi bile tutmuş
Fırsatçılık
Kazıkçılar