Sadece uyuyorum sonra kalkıyom bir bardak su içiyom gidiyom tek başıma yürüyüş yapıyom dana gibiyim zayiflamak lazim sonra eve geliyorum yemek yiyorum ve yine yatış uyumak kadar güzel bişi yok bea 😂

Sadece uyuyorum sonra kalkıyom bir bardak su içiyom gidiyom tek başıma yürüyüş yapıyom dana gibiyim zayiflamak lazim sonra eve geliyorum yemek yiyorum ve yine yatış uyumak kadar güzel bişi yok bea 😂

Çok uzun zamandır depresyona girmedim ama çok fazla müzik dinlediğimi yataktan çıkmadığıma bazen iştahtan kesildiğimi bazen de fazlasıyla çok yediğimi hatırlıyorum
Gerçekten ağır bir depresyon geçiren insan hiçbir şey yapmak istemezNe çalışmak be okul okumak ne evlenmek. Agresif ve depresif olur. Gergin olur. Umutsuz ve mutsuz olur.
Cevap
20Cevap
film dizi izlemek
Uyumak, kalkmak, ağlamak, güne başlamak ne yediğini ne içtiğimi ne yaptığını bilmemek ağlamak uyumak ve gene kalkmak
Anlatırdım ama umursamazlardı ben de çeki düzen verdim kendime ve anlatmıyorum gerçi umursadıkları da yok. Klişe cevaplar veriyorlar ahaha
Hiç bir şey yapmak istemiyorum son 5 senedir böyleyim artık umudum da kalmadı bu hayatla bağlarımı koparmak istiyorum artık yeter
Canım sıkkınken hiç yemek yiyemem ve zayıflarım. Ama çok zayıflarım eloşum. Bu hiç iyi olmaz😕
Deprosyandamiyim bilmiyorum ama genelde yuruyus yaparım dün 2.5 sast bisiklete bindim gibi seyler
Depresyondayken hiç bir şey yapası gelmiyor insanın.. silah zoruyla daha istekli yapardım herşeyi ldlsslslal
Depresyon olayım hiç olmadı olmaz hep bi ugraş bulurum işim olur bakımlarım olur illa bi şeyler üretip yaparım pes etmem
Depresyonda mıydım bilmiyorum da zamanında habire dışarıdan yemek söylerdim ve aburcubura abanırdım
depresyona girmemeyi tercih ediyorum prensip meselesi
Müziği açıp bulaşık yıkamak evi temizlemek böyle terapi yok.
Selena izliyorum
Evde halıya tükürüyorum
Duvarlarda olmayan hamam böceği öldürüyorum
Cinlere ekmek yediriyorum 😳
kickbax 2 kisiyi mahfettim 10 kisiyle savastim benim fotomu gorsen goril ya da aslan zannedersin 2 ay magralarda kaldim
Şarkı dinleyip kendimi depresyonun en dibine götürmek. Nedense sonrada amaan banane ondan diyorum ordan guzel bi sarki aciyorum modum yükseliyor
agır bir depresyon sürecim oldu ve sadece müzik dinliyordum :(
Sinemaya gitmek, uyumak
Yürüyüş yapmak, uyumak,
Yemek yemek, uyumak
Duşa girmek, uyumak
Deniz kenarında tek başına yürüyüş yapmak depresyonu siler atar
Müzik dinliyorum ağlıyorum yatıyorum biraz daha ağlıyorum
Knk depresyon zaten o aktivite yapamama hali ya hani. Verimsiz sürekli uyumak durumu.
Nutella kaşıklıyorum
Bol bol uyumak
7/24 saat şarkı dinlemece 🥀
Yemek yemeyip tüm gün yataktan çıkmamak
Depresyona girmiyorum hayat çok kısa çünkü
Hiç bilmiyorum depresyona girmedim
PS 5 ve PC arasında oyun geçişleri yaparım
Reels videoları izliyorum
Ben hep deplasmandayım hiç çıkmadım.
migrenim tutar, iğne olurum.
uzun saatler yürüyerek geciriyorum bu durumlar da
Uyumak